Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover Episode 35

5 maart 2022 16:00

Deze week is onze host, DJ Turne, terug met een nieuwe set voor The Turnover. Na vorige week Pasquinel achter de deks te hebben gehad, zal nu Turne zelf de set verzorgen. Uiteraard de episode van deze week weer hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina.

Ben je benieuwd naar eerdere afleveringen met bijvoorbeeld FS Green, DJ Abstract, Hayzee, DJ Mixturess of DJ Jane Doe? Check dan vooral onze Mixcloud pagina waar je alle sets gemakkelijk op je telefoon kan beluisteren.

DJ Turne

Het is alweer even geleden dat we DJ Turne zelf achter de draaitafels hebben zien staan, maar dat betekend niet dat onze “Fat Fuck from Amsterdam” stil staat. Zo staat hij weer wekelijks in Meervaart Studio in Amsterdam om aanstomend talent de kneepjes van het vak te leren. Ook staat Turne de komende weken weer in verschillende clubs en discotheken. Zaterdag 5 maart 2022 staat hij bijvoorbeeld met onder andere ODIN en Franky Sticks bij Bird Rotterdam.

De set van deze week begint natuurlijk al sterk met Ghost Of Soulja Slim van Jay Electronica en Jay-Z. Ook nummers als Closer van H.E.R. en Come Back Baby van Pusha T komen voorbij in aflevering 35. De sample van dit laatste nummer van Pusha T, I Can’t Do Without You van George Jackson, is ook zeker eentje om na de set nog eens te checken.

Check hieronder de tracklist van aflevering 35.

Tracklist aflevering 35

Jay Electronica Feat. Jay-Z – Ghost Of Soulja Slim

Outkast – Reset

H.E.R. – Closer

Cleo Sol – Promises

Coldplay – Magic

Pusha T – Come Back Baby

Full Crate Feat. T3, A Trak, Susan Carol, Adam Flowers – Good To You

Homeboy Sandman – Keep The Same Energy

J Cole – Punching The Clock

Masta Ace – No Regrets

Joyce Wrice Feat. Freddie Gibb – On One (Jarreau Vandal Remix)

Erykah Badu – God Lives Through A Southern Girl

Med & Blu & Madlib Feat. Anderson Paak – The Strip

Slum Village – Climax

Mary J Blige Feat. Dave East – Rent Money

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.