Skip to content
Upcoming

DJ Khaled x Air Jordan 3; Officiele Foto’s

25 september 2018 11:20
DJ Khaled x Air Jordan 3; Officiele Foto’s

Na zijn albums ‘Major Key’ en ‘Gratefull’ heeft DJ Khaled ook al de naam van zijn aankomende album bekendegemaakt. Het album zal ‘Father Of Asahd’ gaan heten. Sinds de geboorte van zijn zoon Asahd is de producer een trotse vader en dat laat hij altijd merken. Naast een albumcover met zijn foto erop zal er nu een DJ Khaled x Air Jordan 3 uitgebracht worden ten ere van DJ Khaled zijn eerste zoon en nieuwe album.

Twee modelen

In de samenwerking tussen DJ Khaled en Air Jordan zullen er twee verschillende Jordan 3’s uitgebracht worden. De “Another One 3’s” is de eerste sneaker die door DJ Khaled en Air Jordan zal worden uitgebracht. De naam is geïnspireerd door een van de bekendste uitspraken van DJ Khaled; ‘Another One’. Het bovenwerk van de Jordan 3 is voledig van blauw leer. Daarnaast zijn er klassieke elementen van de Jordan 3 zoals een witte midsole en de elephant print.

De “Father of Asahd” versie is in tegenstelling tot het eerste model gemaakt van een volledig suède bovenwerk. Daarnaast valt op dat het bovenste stukje van de tong rood is. Dit stukje is blauw bij de “Another One”. Verder zit er ook nog een verschil in de zool van beide modellen. Zo heeft de “Father of Asahd” een grijze zool in tegenstelling tot de “Another One” die een blauwe zool heeft. Beide modellen hebben op de linker hak “We the Best” staan en op de linker hak het Jumpman logo.

Wanneer beide model van de DJ Khaled x Air Jordan 3 uitkomen is nog niet bekend. Voor andere Jordan 3’s kan je een kijkje nemen op StockX. Neem een kijkje tussen de foto’s en laat weten welke versie jij het mooist vind.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je

inbox.Air Jordan 3 x Dj Khaled