Skip to content
Watch

DJ Julian Jordan is te gast in de derde aflevering van de Sneakerjagers podcast

27 september 2019 15:00
DJ Julian Jordan is te gast in de derde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de derde aflevering van onze podcast is Julian Dobbenberg, beter bekend als DJ en record producer Julian Jordan. Als kind ontwikkelde Julian al een passie voor muziek. Op vijfjarige leeftijd volgde hij al lessen op een muziekschool en wat hij geïnteresseerd in percussie-instrumenten. Zijn interesse in elektronische muziek groeide en hij begon zijn eigen tracks te produceren. Op 14 jarige leeftijd produceerde hij zijn eerste nummer ‘Yxalag’ en zette deze online.

Zijn eerste contract tekende Julian Jordan bij ‘Spinning Records’ Dit was nog voordat hij afstudeerde aan de Herman Brood Academie. Bij dit platenlabel staat ook DJ Martin Garrix onder contract, de twee raken bevriend. Daarna ging het hard. Hij werkte samen met Sander van Doorn en Martin Garrix. In 2016 kondigde Jullian zijn contractbeëindiging aan en tekende later bij Hardwell’s Revealed Recordings. Op dit moment heeft hij zijn eigen label STMPD RCRDS en een dikke notering op de DJ Magazine top 100.

Julian reist op dit moment de hele wereld over en draait op alle bekende festivals. We waren dan ook bij dat hij de tijd nam om ‘even’ aan te schuiven aan de tafel bij Valerio en Non.

We weten namelijk dat Julian erg bezig is met kleding en stijl en hebben daar natuurlijk veel vragen over! Ook met welke sneakers hij dit combineert. Hoe hij vind dat DJ’s zich kleden en hoe belangrijk sneakers zijn in het ‘wereldje’

De derde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is vanaf zondag 29 september te beluisteren of te zien via Spotify, Apple Podcasts en Youtube.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date