Sneakerjagers Logo
Watch

DJ Jane Doe – The Turnover Episode 16

23-10-2021

Na een aflevering waarin DJ Turne zelf de muziek verzorgde, zijn wij weer terug met een nieuwe gast! DJ Turne nodigde namelijk DJ Jane Doe uit in zijn residentie in Amsterdam. Jane Doe heeft erg veel respect verdient in de muziek wereld door haar unieke manier van draaien. Ook DJ Turne is in zijn intro lovend over Jane. De volledige set van Jane Doe is hieronder te bekijken. Wil je deze, en andere sets gemakkelijk beluisteren op je telefoon? Check dan onze MixCloud pagina. Daar zijn alle eerdere afleveringen van The Turnover terug te luisteren.

DJ Jane Doe

Jane heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de game. Jane is dan ook niet bang om de uitdaging aan te gaan en de aandacht van de “big boys” te krijgen. De track selectie en het vermogen om zich aan te passen aan de stemming in de zaal is een gegeven die Jane uitstekend beschik en krijgt daarom ook vaak de naam “Queen of the Dutch Decks”. Het is dan ook niet gek dat Jane zowel op internationaal als nationaal niveau alle clubs rockt.

Tijdens deze set vliegen de classic hip hop songs om je oren. Met nummers als Do My Thing van Busta Rhymes en First World Problemz / Nobody Cares van Brent Faiyaz is dit de perfecte mix om jouw weekend mee in te gaan of gewoon lekker mee op de bank te chillen.

Sneakerjagers Radio

De zestiende aflevering van The Turnover is nu te beluisteren via onze Mixcloud Pagina. Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.