Sneakerjagers Logo
Watch

DJ Flava – The Turnover Episode 17

30-10-2021

Het is zaterdag en dat betekend dat er een nieuwe aflevering van The Turnover online staat op Sneakerjagers Radio en onze MixCloud pagina. Na vorige week genoten te hebben van de set van Jane Doe, staat er vandaag weer een nieuwe set, met een nieuwe DJ voor jullie klaar. Deze week heeft DJ Tunre namelijk DJ Flava gevraagd om de uitzending te laten verzorgen. Wil je deze, en andere sets gemakkelijk beluisteren op je telefoon? Check dan onze MixCloud pagina. Daar zijn alle eerdere afleveringen van The Turnover terug te luisteren.

DJ Flava

Ivo Doesburg begon al op jonge leeftijd met draaien. Toen Ivo negen was zag hij zijn neef draaien op een verjaardagsfeestje en begon hij de platen van zijn ouders te scratchen op een klassieke platenspeler. Sinds dit moment zijn zijn ogen niet meer van de draaitafels verwijderd geweest. Naast het draaien, introduceerde de familie van Ivo hem ook aan allerlei verschillende muziek soorten. Van soul tot hip hop, Ivo kwam met alles in aanmerking. Door zijn vrienden, die ook aan het draaien waren, leerde hij zijn eerste technieken en legde de basis voor de DJ die hij nu is.

Ivo zegt zelf een DJ te zijn van “goede muziek”. Of het nou hip hop of een ander genre is, als het goed is draait Ivo het. Deze stijl bracht DJ Flava niet alleen succes in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo draaid Ivo in vele prestigieuze clubs in Engeland, Duitsland, België, Spanje, Zwitserland, Suriname, Curucao, Dubai en Ibiza.

Tracklist van Aflevering 17

Steelo Feat. Missy Elliott – 702

Sunshine Anderson – Lunch Or Dinner

Total – No One Else (Remix)

K-Ci & JoJo – You Bring Me Up

Jagged Edge – The Way That You Talk

Carly Simon – Why (12″ Version)

The Notorious B.I.G. – I Got A Story To Tell

Q-Top – Let’s Ride

Amerie – Why Don’t We Fall In Love (Richcraft Remix)

Jay-Z – So Ghetto

Chris Brown & Young thug – Go Crazy

Mary Jane Girls – All Night Long

Maxwell – Ascension (Don’t Ever Wonder)

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.