Skip to content
Watch

DJ Abstract – The Turnover Episode 28

15 januari 2022 16:00

The Turnover is back met weer een nieuwe aflevering. Deze week heeft DJ Turne niemand minder dan Deejay Abstract uitgenodigd. Episode 28 is hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Dit geld uiteraard ook voor al onze eerdere afleveringen van The Turnover.

Abstract

Deejay Abstract is een van de beste club dj’s van Nederland. Abstract won het Nederlands Redbull 3style nationaal kampioenschap in 2016, en vertegenwoordigde Nederland op het wereldkampioenschap in Santiago, Chili datzelfde jaar. Met een unieke sound weet “The President”, de bijnaam van Abstract, vele nationale en internationale clubs op zijn kop te zetten. Zo had hij in Jimmy Woo, en later Club AIR, zijn party serie “President”. Daarnaast heeft Abstract over de hele wereld gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Londen, Los Angeles, Kopenhagen, Ibiza, Paramaribo, Zürich, New York en Berlijn.

Naast draaien en produceren, rapt Abstract ook. Zo bracht hij in 2020 zijn album Rapstract uit met features van bijvoorbeeld Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig).

Voor deze aflevering van The Turnover heeft Abstract gekozen voor een hoop Amerikaanse artiesten. Denk bijvoorbeeld aan Summer Walker, SZA, Don Toliver, Vince Staples, Cordea en JID. Enjoy!

Tracklist aflevering 28

Summer Walker Feat. Lil Durk – Toxic

SZA Feat. Ty Dolla $ign, The Neptunes & Pharrell Williams – Hit Different

JAEL Feat. Jayla Darden – I’m Just Saying

Don Toliver – Double Standards

Vince Staples – ARE YOU WITH THAT?

Cordae – Dream in Color

JID – Working Out

9000 Feat. JID – Shit Ain’t

J Cole & Bas – 1 0 0 . m i l ‘

Dreamville, Bas & Cozz Feat. Baby Tate, Guapdad 4000 & Buddy – Don’t Hit Me Right Now

Drake – TSU

Don Toliver – What You Need

Spillage Village, EARTHGANG & 6LACK Feat. Jurdan Bryant – Oshun

Jeremih – Forever I’m Ready

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.