Skip to content
Staff Picks

Dit zijn de top 10 picks bij Footshop met kortingscode

11 september 2021 10:00
Dit zijn de top 10 picks bij Footshop met kortingscode

Voor wie nog op zoek is naar een goede sneaker voor het nieuwe seizoen, check de website van Footshop. Met de kortingscode SNEAKERJAGERS13 krijg je 13% korting op jouw volgende bestelling. Om jou een beetje op weg te helpen met het kiezen van jouw volgende sneaker, hebben we hier de 10 beste picks voor jou geselecteerd.

Footshop werd in 2012 opgericht en heeft een grote collectie aan sneakers, kleding en accessoires. Sneakers van merken als Nike, adidas, Vans en Reebok zijn te verkrijgen bij Footshop. Hieronder een top 10 picks van de beste sneakers bij Footshop.

1. adidas Ozweego Orb Green/ Core White/ Core Black l H04241

Dit olijfgroene paartje adidas Ozweego is zeker een goede aanvulling in jouw schoenenkast. De sneaker is gemaakt van textiel en heeft een EVA-middenzool wat zorgt voor extra comfort.

Prijs met Sneakerjagers kortingscode: €104,40

adidas Ozweego Orb Green/ Core White/ Core Black

2. Nike Blazer Mid ’77 Infinite l DA7233-104

De Blazer van Nike is een sneaker die iedereen in zijn kast moet hebben staan. Het klassieke model heeft een moderne look gekregen in de Blazer Mid’77 Infinite. Zo heeft de swoosh een fluororanje met groene rand gekregen. Ook zijn andere onderdelen van de sneaker omlijnd met een rubberen lijn in deze kleuren. De sneaker is gemaakt van leer en heeft nog drie andere colorways.

Met kortingscode Sneakerjagers: €100

Nike Blazer Mid 77
De Nike Blazer Mid ’77 Infinite

3. Nike Air Max 95 SE l DC3991-100

De Air Max 95 is een sportieve sneaker van Nike. Dit model heeft een off beige met bruine colorway. De schoen is onderdeel van de sustianability collectie en heeft op de tong een stiksel van een groene plant.

Met Sneakerjagers kortingscode: €163,52

Nike Air Max 95 SE
Nike Air Max 95 SE Coconut Milk/ Sienna Sesame Wheat

4. adidas Forum Exhibit Low l GZ5389

De adidas Forum is helemaal hot. De nieuwe Forum heeft een afneembaar bandje en heeft verschillende colorways. Deze sneaker heeft koraal accenten en is gemaakt van leer.

Met Sneakerjagers kortingscode: €87

adidas Forum Exhibit Low White/ Core White/ Halo Ambush
adidas Forum Low

5. Nike W Air Max 90 SE l DA8709-100

Dit vrolijke Air Max 90 is een goede aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een sportieve en stijlvolle sneaker. Het silhouet heeft een witte kleur met beige suède elementen. De swoosh op de zijkanten heeft oranje accenten net als de veters en het logo op de hiel.

Met Sneakerjagers kortingscode: €133,05

Nike W Air Max 90 SE White/ Light Bone-University Gold-Sail

6. Nike WMNS Fontaka Edge l DB3932-600

Dit paartje is een echte eyecatcher. De felrode kleur in combinatie met de roze details maakt de sneaker erg opvallend. De ZOOMX middenzool maakt de sneaker erg comfortabel en licht.

Met Sneakerjagers kortingscode: €126,11

Nike WMNS Fontaka Edge Bright Crimson Uniersity Red-Fireberry

7. Nike W Dunk Low Disrupt l CK6654-004

De Nike W Dunk Low Disrupt is een stoere sneaker. Dit opvallende model bestaat uit textiel, mesh en textiel. De primaire kleuren geven de sneaker een retro look.

Met Sneakerjagers kortingscode: €100

Nike Dunk Low Distrupt Wolf Grey/ Black- Tour Yellow

8. Converse Run Star Hike l 166799C

De Converse Run Star Hike is een statement sneaker en heeft een dikke buitenzool. Zoals het model al zegt, is de sneaker ideaal voor hiken maar de het model kan ook als lifestyle sneaker gedragen worden.

Met Sneakerjagers kortingscode: €102,62

Converse Run Star Hike White/ Black/ Gum

9. adidas NMD_R1 Spectoo l GZ9264

De adidas NMD_R1 is een lichte sneaker met een dempende Boost zool. Dit maakt de schoen comfortabel en licht. De colorway met neonoranje accenten maakt de sneaker een opvallend paar.

Met Sneakerjagers kortingscode: €130,51

adidas NMD_R1 Spectoo Core Black/ Carbon/ Team Solar Orange

10. Nike Air Max 96 ll l DB0251-400

Last but not least, de Air Max 96 is ook zeker een goede pick. De blauw met rode colorway geeft de sneaker een retro look en dit in combinatie met de grove zool maakt het een goede chunky sneaker. De Air Sole geeft de schoen extra demping.

Met Sneakerjagers kortingscode: €152,21

Nike Air Max 96 ll Midnight Navy/ Metallic Silver-Cool Grey

Dit zijn de top 10 picks van de tofste sneakers op Footshop. Vergeet niet de kortingscode SNEAKERJAGERS13 toe te passen tijdens het afrekenen en geniet van lage prijzen. De kortingscode is niet toe te passen op sale items en gaat in bij een minimale bestelwaarde van €50. Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle sneaker nieuwtjes.