Upcoming

Dit Halloween pack van Nike bevat twee ‘creepy’ sneakers

16 oktober 2020 23:59
Dit Halloween pack van Nike bevat twee ‘creepy’ sneakers

Net op tijd voor Halloween. Zaterdag 17 oktober dropt Nike zijn Halloween pack. Het pack bevat twee sneakers, waar je van zult genieten. De Air Max 90 en een Blazer Mid, zijn namelijk omgezet in dit Halloween thema.

Halloween valt dit jaar op zaterdag 30 oktober en heeft een volle maan. Het feest met het griezelige thema en verkleede mensen. Nike speelt hier al jaren op in en brengt al meerdere malen een sneaker uit met Halloween thema. We zagen al meerdere Nike modellen omgetoverd worden in X-ray foto’s en Dracula. Dit keer zijn de Air Max 90 en een Nike Blazer aan de beurt.

Nike Air Max 90 ‘Halloween’

De Air Max III, beter bekend als de Air Max 90 heeft dit keer een volledig zwarte upper, midsole, zool en veters. Als detail zien we aan ‘Air Max’ geschreven in een neon groene kleur, wat extra goed opvalt door al het zwart. De swoosh en Nike logo op de backtab zijn grijs. Maar, wat maakt het Halloween? In de toebox is een groot grijs spinnenweb toegevoegd, wat het een Halloween sfeer geeft. Ook zie je dit terug als kleine accenten rond de enkel.

Nike Blazer Mid ‘Halloween’

Ook bij deze sneaker, kunnen we dit jaar genieten van een Halloween versie. Ook hier zien we een zwart bovenwerk, zool en veters. De swoosh valt meer op, door deze grijs te maken. De backtab is neon groen gekleurd, als opvallend detail. Op het bovenwerk is gebruik gemaakt van een mesh materiaal, wat je niet vaak ziet op een blazer. Om de sneaker in zijn Halloween jasje te steken, zien we een groot spinnen web over de zijkant van de schoen. Dit spinnenweb heeft, om het nog leuker te maken, een reflective effect.

Halloween is niet ver meer van ons af, en deze release ook niet! Dit Nike Halloween pack is precies op tijd en dropt op zaterdag 17 oktober. Houd onze release kalender en blogs in de gaten, zo mis je nooit een release!

Nike Air Max 90 'Halloween'

DC3892-001 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Nike halloween pack air max 90
Nike Halloween pack air max 90

Nike Blazer Mid 'Halloween'

DC1929-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

The Turnover