Skip to content
Upcoming

Diamond Supply Co. deelt een nieuwe colorway SB Dunk

29 oktober 2018 10:54
Diamond Supply Co. deelt een nieuwe colorway SB Dunk

Diamond Supply Co. heeft foto’s gedeeld van een nieuwe colorway van de Nike SB Dunk. Vorige maand  gaf Diamond Supply ook al een teaser van de geliefde Nike SB Dunk Low “Tiffany” en nu is er een nieuwe colorway!

Diamond Supply is een Skate merk uit California. In 2005 werd Diamond Supply Co. gevraagd door Nike om een eigen SB Dunk te ontwerpen. Deze groeide uit tot een van de meest geliefde SB Dunks aller tijden. De Nike SB Dunk “Tiffany”.

Net als de “Tiffany” heeft deze witte colorway een soort krokodillen leer. Dit leer is te zien bij de neus van de sneaker, bij de veters en rondom de hiel. Een erg opvallend detail is natuurlijk de klittenband swoosh op de sneaker. De swoosh zelf heeft een witte kleur maar het klittenband op de schoen heeft de tiffany kleur. De puntjes van de veters zit metaal met de tekst Diamond erop. Tenslotte heeft de sneaker een icy outsole en dat past perfect bij de witte en tiffany kleuren op de sneaker.

Er is nog geen release datum voor de laatste colorway van de Diamond Supply SB Dunk. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Diamond Supply Nike SB Dunk 

Diamond Supply Nike SB Dunk

Diamond Supply Nike SB Dunk
Images by NickyDiamonds