Skip to content
Staff Picks

Deze zomerse damessneakers zijn nu in de sale bij About You

29 juli 2021 12:00
Deze zomerse damessneakers zijn nu in de sale bij About You

Wie houdt er nou niet van een sneakers met korting? Bij About You zijn er een hele hoop damessneakers in de sale die ideaal zijn voor de zomer. Van lage tot hoge sneakers en van dun tot dik materiaal. About You heeft hoogstwaarschijnlijk wel een paartje voor jou.

Wij van Sneakerjagers hebben een top tien gemaakt met de zomerse damessneakers in de About You sale. Ben jij benieuwd naar de paartjes in deze lijst? Scroll dan naar beneden. Kijk je liever zelf tussen alle damessneakers in de sale bij About You? Klik dan op de knop hieronder.


1. adidas Orginals Americana | EF2508

We trappen de lijst met zomerse damessneakers in de About You sale af met de adidas Originals Americana. Dit is een laag model en heeft een wit bovenwerk. De drie adidas strepen op de zijkant zijn in het blauw en rood. Het bovenwerk is gemaakt van mesh.

De sneaker kost nu €59,90 in plaats van €79,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

damessneakers about you adidas

2. Nike Daybreak | CK2351-001

De Nike Daybreak is een klassiek model. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en suède. Door deze combinatie met de tussenzool van schuim biedt dit silhouet erg veel comfort.

De sneaker kost nu €79,90 in plaats van €89,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

nike daybreak

3. Nike Blazer Low ’77 | DC4769-102

De Nike Blazer Low ’77 heeft een lederen bovenwerk. Langs de randen zitten suède details. Van origine is dit model namelijk een skateschoen.

De sneaker kost nu €79,90 in plaats van €89,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

damessneakers about you nike

4. adidas Originals Sambarose | FX6269

De adidas Originals Samba heeft een dikke rubberen zool. De adidas strepen op de zijkant, de heeltab en de veters zijn in het rood. De rest van het bovenwerk is wit leer.

De sneaker kost nu €89,90 in plaats van €99,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

adidas original sambarose

5. adidas Originals Nizza | H02542

De adidas Originals Nizza heeft een vrolijk bovenwerk. De bekende drie strepen op de zijkant zijn vervangen door een hartje waar drie dunne strepen oop staan. De rest van het bovenwerk is gemaakt van canvas.

De sneaker kost nu €59,90 in plaats van €69,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

damessneakers about you adidas

6. Nike Space Hippie 04 | CD3476-103

De Nike Space Hippie 04 bestaat uit duurzame materialen. Zo wel het bovenwerk als de zool bevat gerecycled plastic en polyester. Daarnaast is dit model erg lichtgewicht, wat fijn is tijdens het warme weer.

De sneaker kost nu €125,00 in plaats van €139,00. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

nike space hippie 04

7. Nike Air Max 95 | DJ3859-600

De Nike Air Max 95 is een bekend model. Het bovenwerk van deze colorway bestaat uit verschillende roze tinten. De veters en de middenzool zijn wit. Onder de voorvoet en onder de hak zitten Air units voor extra goede demping.

De sneaker kost nu €149,00 in plaats van €169,00. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

damessneakers about you nike

8. PUMA Cali Star | 380207_01

In de About You Sale zit de kleurrijke PUMA Cali Star. De heeltab van dit model bestaat uit verschillende kleuren. De onderste ovarlay is in het roze waardoor de sneaker nog kleurrijker wordt.

De sneaker kost nu €79,90 in plaats van €100,00. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

puma cali star

9. adidas Superstar Bold | FY5481

Deze adidas Superstar Bold heeft een plateauzool. Hierdoor ben je toch nèt iets langer als je de sneaker aan hebt. Het bovenwerk is van wit leer met groene accenten op de hiel en op de tong.

De sneaker kost nu €79,90 in plaats van €109,00. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

damessneakers about you adidas

10. Vans Lowland Comfycush | VN0A4TZY4H6

We sluiten de lijst met zomersneakers in de About You sale af met de Vans Lowland Comfycush. Zoals de naam van het model al zegt staat comfort centraal. Hierom zijn er verschillende materialen gebruikt op het bovenwerk, waaronder suède leer en mesh.

De sneaker kost nu €79,90 in plaats van €89,90. Klik op de afbeelding om dit model te shoppen.

vans lowland comfycush

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste deals en steals, volg ons op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten. Op deze manier heb jij binnenkort je favoriete paartje voor een lage prijs.