Upcoming

Uitgelicht: De Nike Air Max 270 React ‘HipHop’ & ‘Bleached Coral’ colorways

24 oktober 2019 16:00
Uitgelicht: De Nike Air Max 270 React ‘HipHop’ & ‘Bleached Coral’ colorways

Er zijn weer een aantal nieuwe colorway’s van het fantastische model Nike Air Max 270 React gereleased. We hebben het onder andere over de Nike Air Max 270 React ‘Hip-Hop’ en de Air Max 270 React ‘Bleached Coral’. De colorways die dit model hebben gekregen zijn erg gewild op dit moment. Gelukkig zijn er weer aardig wat maten verkrijgbaar dus pak nu je kans!

Nike Air Max 270 React | Details

Laten we beginnen met de eerste colorway. Deze ‘Hip-Hop’ colorway kan heel veel dingen betekenen. We hebben al verschillende colorways gezien die met hip-hop te maken hebben gehad. Vele hiervan zijn ontzettend kleurrijk geweest en hebben vele unieke details gekregen. Ditmaal is de gigant Nike bij zichzelf gebleven en hebben ze een full-black kleurpatroon aangebracht op de sneaker. Tevens is de sneaker natuurlijk ideaal voor dit tijd van het jaar. Leuk detail zijn de prints van gouden kettingen die op de in-sole zijn verwerkt. De Nike Air Max 270 React ‘HipHop’ is ongetwijfeld een musthave voor in je collectie.

Dan komen we bij de tweede colorway. De ‘Bleached Coral’. Deze beschikt over een strakke witte upper met verschillende zwarte lagen eroverheen aangebracht. Daarnaast hebben ze over de body strakke roze details aangebracht waardoor hij een echte eyecather wordt en perfect voor de vrouwelijke sneaker liefhebbers onder ons.

Zoals jullie nu wel weten zijn ze nog steeds in vele maten verkrijgbaar. Ga dan nu ook als de wiedeweer naar de Zoekmachine en zorg dat jij deze colorways binnen haalt zolang het nog kan. Voor €160,- zijn ze al van jou!


Nike Air Max 270 React 'Hip-Hop'

AO4971-003 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React

AT6174-005 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Images by: Sneakerjagers

The Turnover