Skip to content
Staff Picks

Deze recente hyped releases zijn nu te koop op StockX

15 augustus 2021 20:00
Deze recente hyped releases zijn nu te koop op StockX

We zitten op de helft van augustus en we hebben al een hoop hyped sneaker releases voorbij zien komen. Er zijn deze maand al veel ‘L’s en veel ‘W’s gepakt. Voor de sneaker fans die een aantal ‘L’s op hun lijstje hebben, lees gauw verder voor goed nieuws.

Via StockX is het nog steeds mogelijk om sneakers te kopen die overal uitverkocht zijn. Het is een marktplaats waar jij sneakers kan verkopen, maar ook kan kopen. Het fijne aan dit platform is dat StockX voor jou kijkt of het paartje dat je koopt authentiek is. Zo weet je 100% zeker dat jij echte Yeezy’s en Jordan’s aan je voeten hebt.

Hieronder zie je de top tien met recente hyped releases die verkrijgbaar zijn bij StockX. Zoek jij een paartje dat hier niet tussen staat? Klik dan op de knop hier onder.

1. Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low | DM7866-140

Lowest ask: €817,00

De meest recente hyped release die verkrijgbaar is op StockX is de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low. Dit paartje is uitgekomen op vrijdag 13 augustus. Het lage model verschilt qua kleuren aardig van de hogere variant. Door het gebruik van zwart, blauw en crème krijgt de Jordan 1 Low een uniek uiterlijk.

Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low

2. Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 High | DH3227-105

Lowest ask: €2549,00

Voor dat de Air Jordan 1 Low hierboven uitkwam, kwam de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 High uit. Op het witte bovenwerk zitten blauwe en zwarte accenten. De middenzool is vergeeld zodat de sneaker een vintage-achtige look krijgt.

Hyped Releases Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 High

3. New Balance 550 ‘White/Green’ | BB550WT1

Lowest ask: €164,00

Na de samenwerking tussen Aimé Leon Dore en New Balance ging de vraag naar het 550 model de lucht in. Of er nou het logo van ALD op de achterkant staat of niet, men wil deze lage basketbalschoen toevoegen aan hun collectie. Onlangs kwam de groene kleur uit in Europa en was in no-time uitverkocht.

New Balance 550 'White/Green'

4. Nike Dunk Low PRM ‘Cider’ | DH0601-001

Lowest ask: €140,00

De Nike Dunk Low PRM ‘Cider’ straalt herfstachtige sferen uit met het bovenwerk. Donkerbruin leer, lichtbruin suède en zwart suède bedekken de sneaker. Op de hiel en op de tong zitten paarse accenten. Dit maakt het paartje wat speelser.

Hyped Releases Nike Dunk Low PRM 'Cider'

5. Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam’ | CD0461-002

Lowest ask: €197,00

De Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam’ heeft een wat zomerse colorway. Op het bovenwerk is de basis wit en zijn de overlays samen met de Swoosh in een pastel groene kleur. De veters maken deze uitgave van de Jordan 1 wat unieker door de oranje lijnen van de witte veters.

Air Jordan 1 Retro High 'Seafoam'

6. Air Jordan 1 Mid ‘Kentucky Blue’ | BQ6472-104

Lowest ask: €133,00

Dat blauw populair is op sneakers is aardig duidelijk. Op de Air Jordan 1 Mid ‘Kentucky Blue’ speelt blauw uiteraard de hoofdrol. Door deze kleur met wit te combineren krijgt de sneaker een frisse uitstraling.

Hyped Releases Air Jordan 1 Mid 'Kentucky Blue'

7. Parra x Nike SB Dunk Low | DH7695-600

Lowest ask: €285,00

Eén van de populairste recente releases is de Parra x Nike SB Dunk Low. Het bovenwerk is wit met kleurrijke overlays. Op de overlays is de kunst van Piet Parra goed te zien. De Swoosh op de zijkant zit los en loopt niet door over de hiel.

Parra x Nike SB Dunk Low

8. adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ | B75571

Lowest ask: €341,00

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ kreeg met Yeezy Day een grote restock. Helaas was de voorraad gelimiteerd en de vraag naar dit model groot. Dit iconische silhouet heeft verschillende colorways gekregen, maar deze colorway blijft het populairst.

Hyped Releases adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

9. adidas Yeezy 700 V3 ‘Dark Glow’ | GX6144

Lowest ask: €205,00

De adidas Yeezy 700 V3 ‘Dark Glow’ kreeg een surprise release op Yeezy Day. Dit model heeft een rubberen kooi over het bovenwerk. De kooi van deze colorway geeft licht in het donker en krijgt dan een blauwe kleur. Overdag is de schoen volledig zwart.

adidas Yeezy 700 V3 'Dark Glow'

10. Air Jordan 1 High OG ‘Electro Orange’ | 555088-180

Lowest ask: €175,00

De lijst met de recente hyped releases sluiten we af met de Air Jordan 1 High OG ‘Electro Orange’. Dit model heeft subtiele details. Het gehele bovenwerk bestaat uit wit en zwart leer. Pas op de kraag en op de buitenzool zie je de oranje accenten die deze colorway de ‘Electro Orange’ maken.

Hyped Releases Air Jordan 1 High OG 'Electro Orange'

Let op: de lowest ask kan per maat en per dag verschillen. Dit is een tijdsopname.

Wil jij vaker nieuws lezen over de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.