Skip to content
Upcoming

Deze Nike Dunk Low Halloween sneaker heeft een sicke glow in the dark zool

10 april 2021 10:00
Deze Nike Dunk Low Halloween sneaker heeft een sicke glow in the dark zool

Er is onlangs een sneak peek van de nieuwe Halloween-themed Nike Dunk verschenen en wij zijn verkocht. Het duurt nog maanden voordat deze spooky Dunk dropt, maar de Nike fans lijken te springen om dit paar te claimen. Lees verder voor alle details!

Halloween thema

Het eerste wat opvalt aan deze Halloween-themed sneaker is de zool. Overdag lijkt het op een vrij normale Dunk Low met een sicke look, maar in de avond verschijnt het spooky design pas echt. In het donker komt de glow in the dark afwerking tevoorschijn, wat de sneaker een extra unieke look geeft.

De sneaker heeft kleuren gekregen die bij de feestdag op 31 oktober passen. Het bestaat uit een crèmekleurige ‘Sail’ basis en een ‘Starfish Orange’ Swoosh, tong en vulling. Daarnaast zit er een zwarte overlay over het model, waarop graphics van ogen zijn te zien. Ook deze tonen zichzelf in de nacht met een glow in the dark touch. Vergeleken met de “Night of Mischief” en “Day of the Dead” van vroeger, is dit design vrij licht.

Nike Dunk Low Halloween release en sneak peeks

Er staat nog geen vaste release datum vast voor de Nike Dunk Low PRM “Halloween”. De sneaker zal waarschijnlijk rond de spooky feestdag in oktober 2021 droppen. Er zit een prijskaartje aan van rond de 120 euro en de sneaker zal worden released via Nike en geselecteerde retailers. Het is nu nog even afwachten, maar Sneakerjagers houdt jullie zoals altijd op de hoogte als er meer informatie vrijkomt. Tot die tijd kunnen jullie genieten van de eerste beelden:

Nike Dunk Low PRM “Halloween” 2021
By @py_rates

Ben je benieuwd naar andere, onlangs uitgebrachte releases of upcoming releases? Check dan onze Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina! Heb je de Sneakerjagers app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!