Skip to content
Upcoming

Deze nieuwste Nike Air Max 90 heeft een kurk insole

25 maart 2020 21:01
Deze nieuwste Nike Air Max 90 heeft een kurk insole

Het is tijd voor een feestje want de Nike Air Max 90 viert dit jaar haar dertigste verjaardag! Nike viert dit feestje dan ook volop met nieuwe colorways. Zo zijn er dit jaar al heel veel nieuwe colorways verschenen. Morgen, donderdag 26 maart 2020, is het Air Max Day. Op deze dag zullen er ontzettend veel nieuwe schoenen releasen. We hebben goed nieuws! Er is nog een nieuwe colorway verschenen op dit iconische model, namelijk de Air Max 90 ‘Cork’ en deze heeft een heel speciaal detail.

Dit geweldige model is in de jaren ’90 voor het eerst op de markt gebracht. De sneaker is een waar icoon voor onze sneaker verzamelaars. In al die jaren is deze klassieker in talloze colorways uitgebracht en voorlopig is Nike nog niet klaar! We kunnen binnenkort nog veel meer te gekke colorways verwachten op dit toch wel bekendste model van Nike.

Nike Air Max 90 ‘Cork’ | Closer Look

De sneaker heeft dit keer een overall gebroken wit / ‘Sail’ kleur gekregen. Deze Nike Air Max 90 ‘Cork’ is gemaakt van stevig leer en heeft overlays van suède tot aan de neus. De sneaker beschikt over een harige structuur, wat een aardachtige tint geeft. En de naam zegt het al, deze beschikt over een speciaal detail. De binnenkant heeft namelijk een ‘kurk’ effect gekregen. Als finishing touch heeft de outsole ook een speciaal effect gekregen wat de aardachtige tint bevestigd.

Het is nog niet bekend wanneer deze sneaker zal releasen. We verwachten dat deze nog in 2020 uitgebracht zal worden. Om op de hoogte te blijven van alle komende sneakerreleases, kun je een kijkje nemen in onze releasekalender. Sinds kort zijn wij ook begonnen op TikTok en om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media! Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe colorway.

Nike Air Max 90 Cork 'White'

CW6208-111 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Cork'
Nike Air Max 90 'Cork'
Images by Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date