Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe Air Force 1 Shadow is super clean

1 februari 2021 19:05
Deze nieuwe Air Force 1 Shadow is super clean

De Air Force 1 Shadow, we kennen hem ondertussen allemaal. De sneaker is special ontworpen voor dames en is opgebouwd in verschillende lagen. Het model van Nike is sinds zijn eerste release in 2019 mega populair onder de dames. We verwachten nog veel te gekke colorways dit jaar, waaronder de ‘Barely Green’. Maar nu eerst gaan we het hebben over de recent gedropte: ‘White/Solar red’.

De Air Force 1 Shadow staat bekend om zijn vele lagen en opvallende kleuren. De dubbele details voegen een speelse twist toe aan de OG basketbal stijl van de Air Force 1. Het dames model beschikt over een dubbele Swoosh, dubbele branding, dubbele heeltab en een dikkere midsole, wat het AF1 DNA highlight. De vrolijke kleuren van de modellen geven ons een echt zomer gevoel. Wij hopen in ieder geval nog veel nieuwe colorways te zien!

Air Force 1 Shadow | DB3902-100

Dit keer is het bovenwerk erg rustig gehouden. We zien een wit, deels lederen upper met vel gekleurde details. Met deze details, bedoelen we onder andere de dubbele Swoosh. De onderste Swoosh heeft een donkergroene kleur gekregen, terwijl de bovenste een fel roze kleur heeft en is gemaakt van leer. Deze roze Swoosh loopt over in de backtab die over de zelfde kleur beschikt en wordt overlapt door een groene backtab. Dezelfde kleuren combinatie zien we op de branding op de tong en op het rubberen deel wat over de hiel ligt. De overlays op de hiel en rond de teen zijn ook wit, maar is gemaakt van suede.

Nike Air Force 1 Shadow 'White/Solar Red'

DB3902-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

De Air Force 1 Shadow heeft dus weer een te gekke colorway en toffe details. De colorway is al te shoppen via Nike voor €110. De eerste maatjes zijn al uitverkocht, dus wees snel en haal jouw paartje! De sneaker en zijn details bekijk je op de foto’s onder aan dit blog!

Air Force 1 Shadow | DB3902-100
Air Force 1 Shadow | DB3902-100
Air Force 1 Shadow | DB3902-100