Skip to content
Upcoming

Deze Air Max 90 komt straight out of space!

14 april 2020 13:14
Deze Air Max 90 komt straight out of space!

Het is feest want de Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer dertig jaar. Dit feestje moet natuurlijk gevierd worden en daar is Nike ook volop mee bezig. Dit jaar zijn er namelijk al vele colorways verschenen op de Nike Air Max 90. Er zijn zelfs twee nieuwe modellen verschenen, de Nike Air Max 90 FlyEase en de Nike Air Max 2090. Nike is nog lang niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways en dat vinden wij helemaal niet erg. Er is weer een nieuwe colorway verschenen op de Air Max 90! Dit keer niet zomaar een, deze heeft een heel speciaal effect gekregen.

Nike Air Max 90 ‘Galaxy’ | CW6018-001

Deze colorway beschikt over verschillende kleuren en daarbij is er een tof effect aan toegevoegd. Het bovenwerk beschikt over een zwarte basiskleur. De neus en de heel hebben daarentegen een galaxy effect gekregen met de kleuren paars, blauw en roze. De midsole beschikt over een witte kleur, terwijl het galaxy effect weer terug komt in een zwart met witte stippen effect rondom de air-unit. De Swoosh heeft een glimmend ‘spiegel’ effect gekregen met crimson stiksels. Dit zelfde effect komt terug in het branding-logo op de tong. Ook de kleur turquoise en crimson is terug te vinden in de sneaker. Turquoise is te zien bij de veters en komt terug in de outsole onder de air-unit. De kleur crimson is ook terug te vinden bij de veters en is daarbij ook weer te zien in het teenprofiel. De witte kleur van op de midsole komt terug in het heel-logo. Kortom, een bom van kleuren en een hele vette voor bij je outfit!

Wanneer de sneaker verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Houd daarom onze releasekalender in de gaten en wie weet ben jij de eerste die straks met dit pracht paar rondloopt. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de sneaker!

Nike Air Max 90 'Galaxy'

CW6018-001 · Prijs vanaf €235,-

Naar alle aanbieders