Upcoming

Deze Air Max 90 heeft een zebra print EN snake skin

11 februari 2021 13:20
Deze Air Max 90 heeft een zebra print EN snake skin

Steeds vaker zien we dierenprintjes op de Air Max 90. Vorige keer hadden we het over het ‘Black Safari’ print op de sneaker. Dit keer is het een bruin getint, zebra printje. De Nike sneaker heeft hierdoor een luxe, maar nog altijd sportieve look. De Nike Air Max 90 heeft een zebra patroon, op een snake-skin ondergrond.

Vorig jaar vierde de Nike Air Max III, nu beter bekend als de 90, zijn 30 jarige bestaan. De Air Max 90 is ontworpen door Tinker Hatfield, die we kennen van nog vele andere Nike en Jordan modellen. De eerste colorway was de ‘Infrared’, waar we vorig jaar een retro release van hebben gezien. De sneaker begon dus met een stoere en sportieve stijl. Alhoewel de sneaker die stijl nooit helemaal los zal laten, zien we steeds vaker een luxe look op de Air Max 90. Ook verwachten we veel colorways, die speciaal zijn ontworpen voor dames. Ook deze nieuwe colorway hoort thuis in dit rijtje.

Nike Air Max 90 | CV8824-100

Lichte tinten en patronen wisselen elkaar af op het bovenwerk van de Air Max. We zien een witte basis van leer en mesh in de toebox. De mudguard is gemaakt van suede in een lichte tint. De grijs/bruine tint zien we ook terug rond de veters en deel van de midsole. De Swoosh beschikt over het zebra printje in 2 bruine tinten. Dit printje zien we ook terug op de heeltab. Terwijl we een zebra print zien, valt ook gelijk de snake-skin achtergrond op. Licht roze details zijn te zien op de branding, neus van de sneaker en in de voering. Als laatste heeft de Air Max een witte midsole. Foto’s van het paartje zijn hieronder te bekijken!

Dat we de sneaker dit jaar kunnen verwachten weten we bijna zeker. Wanneer de sneaker exact uitkomt, kunnen we helaas nog niet vertellen. De zachte kleuren en printjes zijn perfect voor de zomer! Houd de sneaker releasekalender in de gaten! Zo mis je nooit een release. Ook deze Air Max zal hierin te vinden zijn, zodra we een release datum hebben.

Nike Air Max 90 | CV8824-100
Nike Air Max 90 | CV8824-100
The Turnover