Skip to content
Newsfeed

Deel twee van de Patta x Napa collectie

11 december 2021 21:00
Deel twee van de Patta x Napa collectie

In september van 2021 werd het eerste deel van de Patta x Napa collectie beschikbaar. Om dit jaar af te sluiten lanceren Patta en Napapijri het tweede deel van de collectie.

Streetwear stond centraal tijdens het ontwerpproces van de verschillende kledingstukken. Naast verschillende outerwear items zullen er ook korte en lange mouwen t-shirts verkrijgbaar zijn met opvallende grafische prints. Het handschrift van zowel Patta als Napapijri komt duidelijk terug in alle items.

Tijdens de eerste drop lag de focus erg op het Skidoo model van Napapijri. Dit keer ligt de focus op het Epoch model, die een volledige rits heeft aan de voorkant.

Over de gehele Epoch jas zit een paisley print met rood, oranje en blauw. Op de rug staat ‘Patta’ met witte grote letters. De branding van Napapijri is minder opvallend. In de collectie zit ook een cargobroek met dezelfde print.

Het tweede deel van de Patta x Napa collectie komt uit op woensdag 15 december 2021 op de website van Napapijri en in de winkels van Napapijri. Wil jij vaker nieuws lezen over de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten. Met onze releasekalender mis je nooit meer een nieuwe release.

Patta x Napa drop 2
Patta x Napa drop 2
Patta x Napa drop 2
Patta x Napa drop 2
Patta x Napa drop 2
Patta x Napa drop 2