Events

All you need to know: Deadstock Sneaker Market Tilburg!

28 oktober 2019 14:30
All you need to know: Deadstock Sneaker Market Tilburg!

Het is weer zo ver! Aankomend weekend vindt de derde editie van Deadstock Sneaker Market plaats. Speciaal voor jou hebben wij daarom alle handige info op een rijtje gezet. Ook is er voor degene zonder tickets nog een win actie!

De Deadstock Sneaker Market vind aankomend weekend op zaterdag 2 november 2019 plaats in Tilburg. Het grootste sneaker evenement buiten de randstad zal plaats vinden in de Wagenmakerij in Tilburg. Een industriële locatie waar meer dan 80 tafels met particulieren en winkels de meest exclusieve sneakers zullen aanbieden. Onder andere Prime, Customs by BB, Kerimago, en 24/7 Premium Store zullen aanwezig zijn! Ook is er gelegenheid voor muziek, fashion, tattoo en sport sneakers.

LOCATIE

Deadstock Sneaker Market heeft al twee edities hiervoor gehad. De eerste was in Nijmegen en de andere in Eindhoven. Voor de eerste keer zal dit sneaker evenement dus plaats vinden in de Wagenmakerij in Tilburg. De Wagenmakerij bevind zich in de Spoorzone. Een 75 hectare groot gebied midden in de stad aan het spoor en het station. Hierdoor is de locatie heel makkelijk bereik met het openbaar vervoer. De Wagenmakerij ligt namelijk op 5 minuten loopafstand van het NS Station van Tilburg. Mocht je met de auto komen zijn er ook twee grote parkeergarages, de Tivoligarage en de garage op het Pieter Vreedeplein, op 5 minuten loopafstand. Op het Spoorzone terrein is er ook een betaalde parkeermogelijkheid op het Smederij parkeerterrein en langs de Burgermeester Brokxlaan.

Tickets voor Deadstock Sneaker Market Tilburg kosten €10,- en zijn te krijgen via deze link. Ook wij van Sneakerjagers zullen aanwezig zijn!


Deadstock Sneaker Market


The Turnover