Skip to content
Newsfeed

De Yeezy Foam Runner krijgt een ‘Vermillion’ colorway

25 september 2021 15:00
De Yeezy Foam Runner krijgt een ‘Vermillion’ colorway

Er zijn beelden verschenen van de adidas Yeezy Foam Runner ‘Vermillion’. Door zijn rode kleurenschema lijkt het veterloze model geïnspireerd te zijn op de iconische Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’.

Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’

Voordat Kanye West een partner werd van adidas, bracht de artiest zijn Yeezy modellen uit onder het merk Nike. Zo brachten Kanye en Nike samen het ‘Red October’ paartje uit in februari 2014.

De sneaker trok gauw een hoop aandacht naar zich toe voordat de artiest het merk verliet. Nu wordt het model verkocht voor meer dan duizenden euro’s op Stockx.

Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’ | Image by Complex Original

Yeezy Foam Runner ‘Vermillion’

De aankomende Yeezy komt gedipt in een rood kleurenschema. Het bovenwerk en inzetstuk van dit unieke paartje is gemaakt van EVA-schuim. Dit materiaal maakt de Yeezy erg comfortabel.

Verder is het model ook opgebouwd uit algae materialen. Algae is een vervangingsmateriaal voor plastic waardoor de slipper ook beter is voor het milieu.

adidas heeft de releasedatum van de Yeezy Foam Runner ‘Vermillion’ helaas nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen we het paar in het najaar van 2021 nog verwachten. Ben jij benieuwd welke andere Yeezy modellen wel een releasedatum hebben? Check dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

adidas Yeezy Foam Runner 'Vermillion'
adidas Yeezy Foam Runner 'Vermillion'
adidas Yeezy Foam Runner 'Vermillion'