Skip to content
Upcoming

De Yeezy 380 ‘Calcite Glow’ zal nog in oktober releasen

26 oktober 2020 21:36
De Yeezy 380 ‘Calcite Glow’ zal nog in oktober releasen

De adidas Yeezy 380 zal deze maand, zaterdag 31 oktober, nog droppen in een ‘Calcite Glow’ colorway. De adidas Yeezy 380 is niet zo’n bekend model uit de Yeezy reeks, maar onder Yeezy liefhebbers zeker een zeer gewild model! Voor deze release is er een te gekke colorway losgelaten op de sneaker. Hieronder vind je alle releaseinformatie!

Niemand minder dan Kanye West en adidas sloegen in 2015 de handen in één. Ze werken sinds dien aan de colorways op de verschillende Yeezy modellen. De Yeezy modellen zijn razend populair en zeer gewild, ze zijn dan ook altijd binnen no-time uitverkocht. Naast de sneakers waar het merk vooral bekend om staat, heeft Yeezy nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld jassen, trainingspakken, slides en shirts!

adidas Yeezy 380 ‘Calcite Glow’

Zoals veel Yeezy colorways is ook deze erg opvallend. De sneaker heeft een high cut sock en het bovenwerk bestaat uit een lichte kleur. De upper bestaat uit Primeknit materiaal, wat we op veel modellen terug zien. Verder wordt het bovenwerk afgemaakt met een donkerbruine tint die te zien is aan de zijkanten van de sneaker.

Op 31 oktober is het zover, dan zal de adidas Yeezy 380 in een ‘Calcite Glow’ colorway droppen. Vanaf 08:00 kan jij dit paartje scoren bij adidas, voor €130,-. Je moet je wel eerst even aanmelden in de adidas app voor deze sneaker!! Check de Yeezy 380 hieronder! Als je altijd op de hoogte wil blijven van alle releases kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden!

adidas Yeezy Boost 380 'Calcite Glow'

GZ8668 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
YEEZY 380 Calcite Glow
YEEZY 380 Calcite Glow
Images by: adidas