Skip to content
Newsfeed

De VYNER ARTICLES x Karhu M-Runner ‘Todellisuuden Mestarit’

8 september 2022 14:15
De VYNER ARTICLES x Karhu M-Runner ‘Todellisuuden Mestarit’

Karhu komt met een nieuwe collab met het Finse merk VYNER ARTICLES. Het duo komt met de VYNER ARTICLES x Karhu M-Runner ‘Todellisuuden Mestarit’. Dit gloednieuwe silhouet is geïnspireerd op de gouden eeuw en combineert het idee van de Finse ontwerper Heikki Salonen om een sneaker te creëren voor sport en dagelijks gebruik.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de naam van de sneaker; de term “Todellisuuden Mestarit” is Fins en betekent “meester van de werkelijkheid”.

Voor deze samenwerking herinterpreteerde VYNER ARTICLES klassieke Karhu-elementen en combineerde deze met het DNA van de rock- en heavy metalcultuur uit de jaren ’70. Het resultaat is een trendsettende sneaker die de essentie van beide werelden belichaamt.

De M-Runner heeft een bovenwerk van nylon en suède en een antislip rubberen buitenzool van Karhu. Het klassieke Karhu M-logo is gemaakt van leer en voorzien van stiksels van de V.A.-initialen. Een hielpatch met VYNER-logo siert de achterkant, terwijl een speciaal ontworpen label om de teen zit. De M-Runner heeft een extra vetersluiting en wordt gelanceerd in twee kleurrijke colorways: ‘Nectarine’ en ‘Snow White’.

De Vyner x Karhu high-top is verkrijgbaar op vrijdag 9 september 2022. Je kunt beide colorways krijgen op Karhu.com, in Karhu winkels en ook bij andere retailers. Klik op de buttons voor een volledig overzicht.

Check ook onze nieuwspagina voor meer sneaker en streetwear highlights! Je kunt meer sneakers van Karhu zien in onze sneakerzoekmachine.

Karhu