Skip to content
Upcoming

De volgende adidas X Dragon Ball Z zal in oktober releasen

8 oktober 2018 16:14
De volgende adidas X Dragon Ball Z zal in oktober releasen

De eerste releases van de adidas X Dragon Ball Z collectie zijn al geweest. We kunnen nu uit kijken naar de volgende drop!

In de aanstaande release zitten weer twee sneakers. Namelijk een Deerupt die Son Gohan vertegenwoordigt en een Prophere die Cell weerspiegelt.

Cell is een van de schurken in de Dragon Ball Z serie. Cell is een creatie van een wetenschapper en heeft veel weg van een insect. Vandaar dat de Prophere met zijn uitwendige panelen de perfecte sneaker is voor Cell. De sneaker heeft een colorway die voornamelijk bestaat uit verschillende tinten groen. Met zijn paarse details is het een onmiskenbare sneaker die Cell goed vertegenwoordigd.

De tweede sneaker van deze drop is de Deerupt ‘Son Gohan’. Dit is een volledig paarse sneaker, die de outfit van Gohan reflecteert. Onder het ‘netje’ van de sneaker zitten nog wel een aantal details die veel weg hebben van gescheurd kleding, dit komt uit het gevecht van de twee.

Deze twee nieuwe sneakers vanuit de Dragon Ball Z collectie zullen uitkomen op 27 oktober. Opvallend is dat adidas ook aangeeft dat de Yung-1 ‘Frieza’ ook weer uit gaat komen op die datum!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas X Dragon Ball Z – Deerupt ‘Son Gohan’

Releasedatum: Oktober 2018
Prijs: Verwacht €120,-
Colorway: Purple/Yellow
Stylecode: D97052
Bekijk hier de storelist>>

Images by 43einhalb

adidas X Dragon Ball Z – Prophere ‘Cell’

Releasedatum: Oktober 2018
Prijs: Verwacht €120,-
Colorway: Green/Purple
Stylecode: D97053
Bekijk hier de storelist>>

Images by 43einhalb