Skip to content
Upcoming

De unieke adidas Futurecraft 4D ontvangt een nieuwe colorway!

20 november 2019 13:30
De unieke adidas Futurecraft 4D ontvangt een nieuwe colorway!

De adidas Futurecraft 4D staat natuurlijk bekend als één van de meest opmerkelijke sneakers die adidas ooit heeft gemaakt. De ongekende comfortabele zool en de unieke uitstalling zijn hier mede verantwoordelijk voor. Maar wat misschien wel nog belangrijker is, is het feit dat de zool 4D gemaakt is. Nu hebben we goed nieuws over dit model. Er zijn beelden verschenen van een nieuwe colorway en dit keer hebben ze het iets anders aangepakt. Scroll naar beneden als je wilt ontdekken wat.

Een fantastische colorway die recent is uitgebracht die tevens ook over een 4D zool beschikt is de adidas ZX 4000 4D ‘I Want, I Can’. Doormiddel van een zwarte upper en de sterke tekst ‘I Want, I Can’ op de upper is het een ontzettend opvallende colorway. Gelukkig is hij nog in vele maten verkrijgbaar en is dit de uitgelezen kans om hem te bemachtigen.

adidas Futurecraft 4D ‘Pink/Black’ | Closer look

De nieuwe kleurencombinatie op deze colorway hebben we nog nooit gezien en hebben we ook nooit durven dromen. Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen maar groene 4D zolen gezien maar daar komt vanaf nu verandering in. Deze colorway heeft namelijk een zwarte midsole en een roze outsole gekregen. Zoals de naam al zegt beschikt de sneaker over een roze upper. Het materiaal dat hierop is aangebracht is fly-knit materiaal. Ten slotte hebben ze de sneaker afgemaakt met de bekende Three-Stripes en het adidas logo in een zwarte kleur.

Helaas is er nog precies niks bekend over deze sneaker. Er zijn nog geen officiële foto’s bekend gemaakt en dit geld helaas ook voor de releasedatum. De kans is dan ook immens groot dat de Duitse gigant hier binnenkort meer duidelijkheid over gaat geven. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


adidas Futurecraft 4D
Image by: @wavegod_thelegend