Skip to content
Staff Picks

De top 10 basketbal items in Foot Locker’s Summer of Sports 🏀

20 juli 2021 17:00
De top 10 basketbal items in Foot Locker’s Summer of Sports 🏀

Foot Locker heeft een Summer of Sports collectie waarin zij zomerse sportkleding belichten. In dit blog focussen wij ons op de basketbal items die deze zomerse collectie te bieden heeft.

Om de beste items voor jou uit te lichten hebben wij een lijst gemaakt van deze producten. Scroll naar beneden om deze lijst te bekijken. Wil je liever zelf tussen het aanbod kijken? Klik dan op de knop hier onder.

Raise The Game

Foot Locker heeft hun Raise The Game campagne gelanceerd. Hiermee willen zij het spel oprecht verbeteren voor basketballers en gemeenschappen in heel Europa.

De sportwinkel heeft in samenwerking met spelers, coaches en organisaties plekken gecreëerd in Barcelona en Parijs. Op deze plekken kunnen leden van de basketbalgemeenschap elkaar ontmoeten op hun eigen basketbalveld.

Voor het ontwerp van de basketbalvelden is Foot Locker samen gaan werken met kunstenaars uit deze steden. Op de velden zijn ook evenementen gepland. Zo kan de community elkaar ontmoeten en het veld uitproberen. Foot Locker wil deze campagne voortzetten en nog meer velden opknappen in Europese steden. Bekijk de campagne video hieronder.

Top 10 basketbal items – Summer of Sports

Om jou aan je frisse zomer basketbal outfit te helpen hebben wij een top tien samengesteld. In deze top tien zitten zowel sneakers als kleding waarmee jij de blits maakt op het basketbalveld.

1. Nike Freak Shortsleeve | DJ1562-010

We starten de top tien met een t-shirt. De Nike Freak Shortsleeve is lekker ruim en oversized waardoor jij ongestoord kan basketballen. Door de simpliciteit van het shirt kan je het met bijna alles combineren.

Dit shirt kost €39,99. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

Summer of Sports Nike tee

2. Jordan Shortsleeve Tee | DC7485-010

De Jordan Shortsleeve Tee heeft een simpel uiterlijk. Op de borst staat het Jumpman logo die jou motiveert tijdens het basketballen. Het shirt is ook in het wit verkrijgbaar.

Dit shirt kost €29,99. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

Jordan tee

3. Jordan Jumpman Shorts | DA7239-010

De Jordan Jumpman Shorts zijn ideaal voor hete zomerdagen op het veld. De korte broek heeft zakken waar jij je spullen in kan opbergen. Door de elastische tailleband zit deze broek comfortabel.

De korte broek kost €59,99. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

Summer of Sports Jordan shorts

4. Crooks&Castles NYC Basketball Shorts | QS210649

De Crooks&Castles NYC Basketball Shorts zijn voor de ballers die liever fleece shorts dragen. Op de linkerbeen staat een grote print waardoor de korte broek wat kleurrijker wordt.

De korte broek kost €44,99. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

Basketball shorts

5. Nike Kyrie 7 | CQ9326-101

Om goed te kunnen basketballen heb je goede basketbalschoenen nodig. De Nike Kyrie 7 is erg geschikt voor deze sport. Deze sneaker is gemaakt in samenwerking met basketballer Kyrie Irving. Het bovenwerk van deze scheon is gemaakt van mesh.

De schoen kost €129,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Summer of Sports Nike kyrie 7

6. Nike Air Total Max Uptempo | CV0605-002

De Nike Air Total Max Uptempo heeft een Air unit over de hele lengte van de schoen. Hierdoor heb je extra veel demping onder de voet. Dit model werd in de jaren 90 gedragen door de beroemdste namen van de NBA.

De schoen kost €159,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Nike Air Total Max Uptempo

7. Nike LeBron 18 | CQ9283-006

De Nike LeBron 18 is ook in samenwerking met een beroemde basketballer, namelijk LeBron James. De beroemde basketballers focussen zich op technologie tijdens de samenwerkingen met Nike. Dit model is in allerlei verschillende kleurenschema’s te verkrijgen.

De schoen kost €189,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Summer of Sports Nike LeBron 18

8. Jordan Max Aura 2 | CK6636-060

De Jordan Max Aura 2 heeft een wat simpeler uiterlijk dan de basketbalschoenen hier boven. Het kleurenschema bestaat uit zwart en rood en heeft niet veel verschillende materialen op het bovenwerk. Onder de hak kan je een Air unit zien.

De schoen kost €119,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Jordan Max Aura 2

9. Nike PG 5 | CW3143-003

De Nike PG 5 is een wat lager model. Op het bovenwerk zit een speelse print. De middenzool loopt wat hoger door voor wat meer contrast. Op de middenzool zit een rubberen balkje met ‘Nike Air’ er op in een contrasterende kleur.

De schoen kost €119,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Summer of Sports Nike PG 5

10. Nike KD Trey 5 IX | CW3400-001

De Nike KD Trey 5 IX is gemaakt in samenwerking met basketballer Kevin Durant. Deze samenwerking zorgt ervoor dat dit model zachte demping heeft en ingedragen comfort.

De schoen kost €99,99. Klik op de afbeelding om deze schoen te kopen.

Nike KD Trey 5 IX

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender bekijken en onze blogs lezen.