Skip to content
Newsfeed

De Supreme Box Logo drop van 2021

7 december 2021 11:00
De Supreme Box Logo drop van 2021

Bijna ieder jaar in de eerste weken van december brengt Supreme items uit met het welbekende Box Logo. Dit jaar doen ze dit opnieuw door middel van hoodies en beanies.

Op donderdag 9 december komen droppen er verschillende items op de website van Supreme en in hun winkels. De hoodies met het Box Logo op de borst komen uit in het grijs, oker, bordeauxrood, wit, donkerblauw, bruin, roze, zwart en in het groen met een beige print. Het logo is bij sommige kleuren in het rood, maar bij een hoop in dezelfde kleur als de trui zelf.

Naast de hoodies komen er ook beanies uit met het rechthoekige logo op de voorkant. Deze mutsen komen uit in dezelfde kleuren als de hoodies, behalve in de roze kleur. Zo kan je de muts matchen met jouw nieuwe trui.

Donderdag 9 december zal er ook een dekentje met het Supreme logo releasen, een kerstpiek, een stationary set, een paar handschoenen, nog meer mutsen en petten en uiteraard nog meer kleding en jassen.

De Supreme Box Logo drop vindt plaats op donderdag 9 december om 17:00 uur op de website van het merk zelf. Wil je vaker op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs in de gaten.

Supreme Box Logo hoodies
Supreme Box Logo Beanies