Skip to content
Upcoming

De Stella McCartney X adidas AlphaEDGE 4D dropt op 27 februari

24 februari 2020 15:34
De Stella McCartney X adidas AlphaEDGE 4D dropt op 27 februari

Ladies opgelet! Het is bijna zover. Binnenkort komt adidas in samenwerking met Stella McCartney met de nieuwe AlphaEDGE 4D sneaker. Op 27 februari dropt deze Stella McCartney X adidas AlphaEDGE 4D. We kunnen niet wachten totdat het donderdag is!

De Britse modeontwerpster Stella McCartney is samen met adidas lekker bezig geweest de afgelopen tijd. De AlphaEDGE 4D sneaker is namelijk ontworpen samen met Stella McCartney en staat in het teken van het uitstralen van lichaam en geest. Stella McCartney is geboren in 1971 en heeft zelf al heel wat collecties uitgebracht. Een reis naar een positieve toekomst, dat is waar deze sneaker voor staat.

Stella McCartney X adidas AlphaEDGE 4D | Details

De Stella McCartney X adidas bevat een stijlvol silhouet met de nieuwste innovatie in hardlooptechnologie. De midsole van de sneaker is ontworpen op basis van zeventien jaar sportersdata. Deze midsole is gebouwd op een digitale 4D printer en elk detail hiervan is nauwkeurig afgesteld. De midsole is gemaakt van rubber en heeft een witte kleur gekregen, daarbij is de sneaker zelf core black van kleur. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van adidas Primeknit-textiel, wat ervoor zorgt dat je meer frisse lucht krijgt in de schoenen. Op de sneaker zit een soort rasterwerk effect. Dit is voor demping en ondersteuning op sommige plekken, wat zorgt voor comfort. Er is nog een belangrijk detail op de schoen te vinden. De naam van Stella McCartney staat namelijk geschreven op de ‘sok’ die uit de schoen komt en op het label achterop de sneaker.

De sneaker zal verkrijgbaar zijn op donderdag 27 februari om 00:00 op adidas.nl. Aan de Stella McCartney X adidas AlphaEDGE 4D hangt een prijskaartje vanaf 300,-. Voor meer informatie over diversen sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Check hieronder de afbeeldingen voor een beter beeld van de sneaker!


Stella McCartney X adidas AlphaEdge 4D 'Core Black'

EH3488 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas