Upcoming

Dé Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide 2019

22 november 2019 18:53
Dé Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide 2019

Dé laatste en fijnste dagen van het jaar zijn weer aangebroken! En nee, dan hebben we het niet over Sinterklaas of kerst maar over Black Friday. Want ook tijdens Black Friday 2019 kan je weer genieten van super veel kortingen op sneakers!

Black Friday 2019

De dag na Thanksgiving wordt ook wel Black Friday genoemd. Waar deze naam precies vandaan komt kan slaan op de overvolle wegen of dat winkels de eerste ‘zwarte cijfers’ van het jaar kunnen schrijven! Deze dag gaat hand in hand met extreem veel kortingen op van alles, en dus ook op sneakers! Des ondanks dat het op een vrijdag valt, is het de gehele week ervoor al raak met acties, want vanaf maandag 25 november beginnen namelijk de eerste winkels al met het afprijzen van sneakers.

Dé steals en deals van de week

Wat kan je dan van Sneakerjagers verwachten deze week? Wij zullen deze week de beste steals, deals en kortingscodes verzamelen en delen natuurlijk. Dit zullen we op vier manieren gaan delen met jullie! De eerste manier is via onze social kanalen zoals Facebook en via onze Instagram stories. Maar ook onze blog zal volledig in het tekenen staan van Black Friday. Verwacht dagelijks top 10tjes met de beste aanbiedingen en lopende acties.

Heb je nou geen tijd om de hele dag blogposts door te nemen, dan zullen we iedere morgen rond de klok 8 een Black Friday journaal uitzenden op ons Youtube kanaal!. Hierin kan je de beste acties van die dag horen maar ook de beste steal op dat moment!

Black Friday Sneaker Guide

Wil je zelf lekker opzoek gaan naar de beste deal Dan kan je een kijkje nemen in onze splinter nieuwe Black Friday Sneaker Guide. Hierin vindt je een uitgebreide lijst aan winkels en de bijbehorende actie die er zijn! Deze zal iedere dag, ieder uur en iedere minuut bijgewerkt worden om volledig up to date te zijn!

Kom jij nou nog een code of actie tegen die wij toch over het hoofd hebben gezien? Mail deze dan gerust naar [email protected]

The Turnover