Skip to content
Upcoming

De size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ dropt aankomende zaterdag 14 maart

10 maart 2020 15:06
De size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ dropt aankomende zaterdag 14 maart

Er is er een jarighoerahoera. Dat kun je wel zien, dat is… SIZE? Ja ja, Size? bestaat dit jaar alweer 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vorige maand hebben ze via een YouTube video bekend gemaakt dat ze, om dit 20-jarig bestaan te vieren, met verschillende exclusieve collabs komen. Zo zijn er de afgelopen tijd al meerdere samenwerkingen verschenen met onder andere Nike en Vans. Aanstaande zaterdag 14 maart dropt er nog zo’n nieuwe samenwerking. De size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ dropt om 09:00 via sizeofficial.nl.

Er worden dit jaar behoorlijk wat feestjes gevierd. Size? is opgericht in 2000, 20 jaar geleden dus. Size? begon als een bedrijf, dat het nieuwste en beste wilde geven op het gebied van sneakers. Dit begon eerst alleen in London, Manchester en Brighton maar is al snel uitgegroeid tot heel Europa. Zij hebben een passie voor het lanceren van unieke en exclusieve projecten.

size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ | Details

De colorway van deze fantastische Old Skool sneaker is behoorlijk kleurrijk. Op de neus en op de hak van de sneaker is een pony luipaard-print te vinden. Deze is bedekt met decor ponyharen. Verder heeft de buitenkant van het bovenwerk een Schotse print gekregen. Dat is nog niet alles. De binnenkant van deze kleurrijke sneaker, heeft een neon roze kleur gekregen en is gemaakt van lederen materiaal. De datum op de midsole verwijst naar een van de beroemdste nummers van bepaalde band uit London die op dat moment op nummer 2 in de hitlijsten stond. Deze band bracht in de jaren 70 de punkbeweging voort.

Aankomende zaterdag 14 maart zal deze te gekke sneaker uitgebracht worden. De size? x Vans Old Skool ‘English Invasion’ zal verkrijgbaar zijn op sizeofficial.nl vanaf 85,-. Vergeet je wekker niet te zetten, want om precies 09:00 zal dit paar online komen.

Ben je ook benieuwd welke sneakers er binnenkort uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases. Volg ons ook even op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws! Wil je een beter beeld krijgen van de sneaker? Check dan de afbeeldingen hieronder.

Size? X Vans Old Skool 'English Invasion’

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by size?