Skip to content
Newsfeed

De Seller Fee actie bij StockX is verlengd met 24 uur

29 april 2022 10:21
De Seller Fee actie bij StockX is verlengd met 24 uur

Bij StockX kan je 50% korting krijgen op de Seller Fee bij StockX. Deze actie is met vierentwintig uur verlengd en loopt nu tot en met zaterdag 30 april 18:00 uur. Wees er dus snel bij!

StockX is een online marktplaats waar je verschillende producten, waaronder sneakers, kan kopen en verkopen. Het platform is erg populair en bij deze site weet je dat de producten die je koopt 100% authentiek zijn. Het team van de digitale marktplaats inspecteert elk item op echtheid.

Wanneer je een item op StockX hebt verkocht moet je een ‘Seller Fee’ aan het platform betalen. De fee is afhankelijk van het aantal sales dat jij per kwartaal maakt. Deze fee is tot en met zaterdag 30 april gedaald naar 50%. Zo hou je meer geld over van jouw verkochte item.

Heb jij nog een deadstock paartje in de kast liggen die je nog wil verkopen? Bied deze dan snel aan. De korting op de fee is pas geldig bij een minimum van $175,00 op sneakers, electronica en handtassen en bij een minimum van $100,00 op streetwear, collectibles en trading cards.

Vergeet niet dat de actie maar geldt tot en met zaterdag 30 april om 18:00 uur.