Skip to content
Upcoming

De samenwerking tussen Denim Tears en Converse komt eraan

16 oktober 2020 12:13
De samenwerking tussen Denim Tears en Converse komt eraan

Denim Tears en Converse slaan de handen in een, samen komen zij met een prachtige colorway op de Converste All Star High en de Low. Op 29 oktober zal deze samenwerking droppen, hieronder kan je eerst nog alle informatie over deze collab vinden!

Deze colorway op de sneaker heeft een heel verhaal achter zich. Om te beginnen de systematische problemen in de VS, de oplossingen komen niet echt aanwaaien en enkele individuen beginnen daar waar ze kunnen om oplossingen te verzinnen. Een van hen in Tremaine Emory, hij is beter bekend als @denimtears op Instagram.

Door middel van de samenwerking met Converse hoopt Emory dat meer mensen dit zie en meer mensen dus zullen helpen aan een rechtvaardige toekomst. Emory zegt dan ook dat het doel van deze samenwerking met Converse is om veranderingen teweeg te brengen door middel van betrokkenheid en deelname binnen de zwarte gemeenschap.

Denim Tears X Conver All Star

Zowel de hoge als het lage variant beschikken over een bovenwerk met rood, zwart en groen. Dit is geïnspireerd op de Pan-Afrikaanse vlag van Marcus Garvey. Het rood zwart en groen staat als representatie van de zwarte gemeenschap. De witte midsole en de rubberen toe-box maken de sneaker compleet.

Op 29 november zal deze samenwerking verkrijgbaar zijn bij Converse. Meer release informatie is er tot nu toe nog niet beschikbaar. Maar je kan natuurlijk op de hoogte blijven door middel van ons te volgen op social media of een kijkje te nemen in de releasekalender. Hieronder kan je de sneaker checken!


Denim Tears X Converse
Denim Tears X Converse