Skip to content
Upcoming

De sacai x Nike VaporWaffle komt in een sail colorway

26 mei 2020 12:50
De sacai x Nike VaporWaffle komt in een sail colorway

Nike en sacai hebben al meerdere malen samengewerkt. En met succes! Zij gaan deze line-up nu uitbreiden met een nieuwe colorway op de Nike VaporWaffle, deze keer met de ‘sail’ colorway. Deze te gekke nieuwe colorway van de sacai x Nike Vaporwaffle wordt verwacht in de zomer van 2020. We moeten er dus nog eventjes op wachten, maar dit belooft zeker wel een plaatje te worden!

sacai x Nike VaporWaffle | Closer Look

De sneaker heeft een kleurenpallet van sail, rood en blauw. Deze nieuwe Nike VaporWaffle heeft een bovenwerk van een mix tussen mesh en suède wat wordt gecombineerd met een dubbele branding op de tong. De bovenste branding is daarbij zwart en de onderste heeft een rode kleur gekregen. De rode kleur komt terug in het leren branding-logo op de hiel. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met een gelaagde midsole en een rubberen wafel outsole. Over deze zool wordt een blauwe streep getrokken. Verder beschikt de sneaker nog over een dubbele Swoosh op het bovenwerk. We zien dat de originele leren Swoosh een rode kleur heeft en de onderste Swoosh een zwarte kleur. Daarbij heeft de onderste Swoosh een stempel effect gekregen.

Wanneer deze nieuwe colorway zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat de sneaker dropt in de loop van de zomer van 2020. Tot die tijd kun je genieten van de afbeeldingen hieronder. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Voor meer sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en download de Sneakerjagers app in de appstore.

sacai x Nike VaporWaffle
sacai x Nike VaporWaffle
Images by solebyjc