Skip to content
Newsfeed

De sacai x Nike Blazer Low ‘Black & White’ komt deze maand nog uit

1 juli 2021 16:50
De sacai x Nike Blazer Low ‘Black & White’ komt deze maand nog uit

Deze maand komt de sacai x Nike Blazer Low ‘Black & White’ uit. Dit model kwam al in verschillende colorways uit, maar nog niet in een simpel zwart-wit kleurenschema.

sacai is een Japans merk. Dit merk is opgericht in 1999 door Chitose Abe. Binnen twintig jaar heeft sacai zich ontwikkeld tot een bekend kledingmerk. Chitose Abe had voordat ze haar eigen merk ging beginnen ervaring op gedaan bij modemerken Comme des Garçons en Junya Watanabe.

Het Japanse merk heeft al veel samenwerkingen achter de rug, waaronder met Vans, Birkenstock en al een aantal met Nike. De eerste release van sacai en Nike samen was een Nike Dunk High en Air Max 90 zonder veters in 2015. Pas in 2019 kwam dit duo terug om het tegenover gestelde uit te brengen. Een Nike LDV Waffle met dubbele veters.

Sindsdien is het steeds lastiger om aan een paartje van deze samenwerking te komen. Kort geleden kwamen de sacai x Nike Blazer Low ‘Classic Green’ en ‘Magma Orange’ uit. Nu komt dit model in een ander kleurenschema.

sacai x Nike Blazer Low ‘Black & White’ | DD1877-002

Deze Blazer Low heeft een zwart suède bovenwerk. Op de zijkant zitten twee Swooshes boven elkaar van leer in het zwart en het wit. De panelen rond de veters zijn ook dubbel in dezelfde kleuren als het Nike logo. Als je kijkt naar de tong zie je dat er twee boven elkaar zitten en dat de ene langer is dan de ander. In dit geval steekt de witte tong boven de zwarte tong uit. Uiteraard zitten er ook dubbele veters in hetzelfde kleurenschema boven de wreef. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De sacai x Nike Blazer Low ‘Black & White’ komt op zaterdag 31 juli om 09:00 uur uit voor €120,00. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

sacai x Nike Blazer Low 'Black & White'
sacai x Nike Blazer Low 'Black & White'
sacai x Nike Blazer Low 'Black & White'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date