Upcoming

De Resell Challenge #2: De eerste W’s zijn binnen

18 november 2019 15:33
De Resell Challenge #2: De eerste W’s zijn binnen

Na alleen maar L’s in de afgelopen weken zijn er nu eindelijk W’s behaald. Deze week zullen zullen we de L’s en W’s doornemen en een blik op de aankomende week geven.

Afgelopen week

Vorige week kwamen de Melody Ehsani x Nike Air Jordan 1 Mid “Fearless” uit via de SNEAKRS app en een klein aantal retailers. Stipt om 09:00 op 15 november zaten we klaar voor de release. Helaas, pakten we allemaal alleen maar L’s.

Op donderdag 14 november zijn wij ’s avonds naar Amsterdam vertrokken voor de in-store raffle van Solebox. Eenmaal aangekomen om 18:00u stond er al een grote rij ondanks de kou. Onderin in het filmpje is te zien hoe het er aan toe ging bij de in-store inschrijving.

Na het inschrijven voor de raffle kwam er om 20:00 die avond een shock drop van de Air Jordan 11 Bred. Tijdens deze shock drop hebben wij één paar weten te bemachtigen in de maat EU 42,5. We hoopten dat deze schoen zou zorgen voor een kleine winst. Op StockX konden we de sneaker verkopen voor €241,- maar met aftrek van de fees kwam dit uit op een netto winst van €2,08. We zullen dus de sneaker proberen te verkopen via Marktplaats.Op vrijdag zouden we tussen 12:00u en 18:00u gebeld worden als we de raffle van Solebox hadden gewonnen. Na 6 uur in spanning gewacht te hebben kregen we helaas geen bericht. Ook kwamen langzaam de uitslagen van andere raffles binnen met alleen maar L’s. Twee dagen daarna, op zaterdag 16 november, kwam dan eindelijk de meest gehypte release van deze week uit. De Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack” releasde om 09:00u via SNEAKRS en andere retailers. Alweer waren het alleen maar L’s dachten we. Tot dat we erachter kwamen dat wij een Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack” in een maatje US 2,5 (EU 17) hadden gewonnen in de SNEAKRS app! We hebben meteen de sneaker via KLEKT verkocht en dit heeft voor een winst van €105,- gezorgd.


Deze week

Deze week zullen wij proberen om de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 en de Facetasm x Air Jordan 1 Mid te kopen via verschillende raffles en de SNEAKRS app. Op dit moment zijn de prijzen bij StockX voor deze schoen vrij hoog. Ook gaan we de Jordan 11 Bred die we deze week hebben gekocht verkopen. Houd de blogs in de gaten voor de volgende update van de Resell Challenge.

Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

CU2802-100 · Prijs vanaf €364,-

Naar alle aanbieders

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

AQ3692-001 · Prijs vanaf €431,-

Naar alle aanbieders
The Turnover