Upcoming

De releasedatum van de adidas YEEZY BOOST 380 ‘Alien’ is bekendgemaakt

9 oktober 2019 13:00
De releasedatum van de adidas YEEZY BOOST 380 ‘Alien’ is bekendgemaakt

Een tijdje geleden zijn er voor het eerst beelden opgedoken van de adidas YEEZY BOOST 350 V3 ‘Alien’. Nu is het bekend geworden dat hij een andere naam heeft gekregen. Kanye West en adidas hebben hem de adidas YEEZY BOOST 380 ‘Alien’ genoemd.

De rapper en de Duitse gigant hebben bij deze dan ook alweer een nieuw model toegevoegd aan de reeks adidas YEEZY modellen. Eerder dit jaar zijn er ook al beelden opgedoken van de adidas YEEZY BOOST Basketball dus wie weet wat ons nog allemaal te wachten staat.

adidas YEEZY BOOST 380 ‘Alien’ | Coming Soon

Naast de naam is er verder niks verandert aan de sneaker. Hij behoudt zijn opvallende uiterlijk. Hij ontvangt dan ook een high cut sock upper die wordt aangebracht met een Primeknit materiaal. Daarnaast is de sneaker bedekt met een camouflage achtig kleurtje waardoor de sneaker er echt uit springt. Net zoals bij de laatste adidas YEZY BOOST 350 V2 modellen ontvangt dit model een transparante zijkant. Wat we nog niet eerder hebben gezien is de zool van de sneaker. Bij adidas YEEZY zijn we gewend dat er van alles gebeurd met de zool. Daarom valt het nu des te meer op hoe gestroomlijnd deze wel niet is.

Er wordt verwacht dat deze nieuwe beauty op 16 november 2019 gereleased gaat worden. Het prijskaartje dat hier aankomt te hangen zal €230,- zijn. Ben jij benieuwd naar meer informatie over deze sneaker, houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


adidas Yeezy Boost 380 'Alien'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 380 'Alien'
Image by: YEEZY MAFIA

The Turnover