Skip to content
Upcoming

De Reebok Bolton keert terug

16 januari 2019 14:59
De Reebok Bolton keert terug

In 2018 is de Reebok Aztrek uitgekomen en was meteen een success. Reebok is van plan meer 80s en 90s retro modellen terug te brengen en ze beginnen met de Reebok Bolton. De Reebok Bolton was voor het eerst in 1992 uitgekomen.

De Reebok Bolton keert in twee originele colorways terug namelijk, ”Red Crush en ”Magenta Pop”. Beide paartjes beschikken over een witte nylon/mesh basis, hierdoor vallen de kleurrijke accenten meer op. De Bolton beschikt over Reebok’s meest tijdloze technologie en Hy-Lite tussenzool met Hexalite demping wat een comfortabele pasvorm biedt. Een mooi detail is het Reebok Running Man logo die je kunt vinden op de tong.

De Reebok Bolton ”Red Crush” is al verkrijgbaar. De Reebok Bolton ”Magenta Pop” komt op 24 januari uit. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Reebok Bolton

Releasedatum: 24 januari 2019
Prijs: €100,-
Colorway: White Chalk/Red Rush/Blue
Stylecode: M49098
Shop de Reebok Bolton hier>>

Reebok Bolton

Releasedatum: 24 januari 2019
Prijs: €100,-
Colorway: White Chalk/Magenta Pop/Purple
Stylecode: M49321
Bekijk hier de storelist>>