Upcoming

De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 5 is 6/5 live om 20:00 uur

6 mei 2021 13:01
De Queens & Sneakers Show 👑 Episode 5 is 6/5 live om 20:00 uur

Vanavond, donderdag 6 mei 2021, om 20:00 staat alweer aflevering 5 van de Queens & Sneakers Show live op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In deze episode zitten weer twee inspirerende dames.

Queens & Sneakers Show – Episode 5

Rose de Haan

Queens & Sneakers Show

Rose de Haan is Art Director bij Foot Locker EMEA en in haar vrije tijd een creatieve duizendpoot. Voor Foot Locker creëert ze campagnes voor de nieuwe collecties van alle brands, zowel digitaal als instore. Ze schrijft concepten, vormt de teams met creatives, is aanwezig op locatie tijdens de opnames en zorgt ervoor dat de campagne net zo tof is als ze hem bedacht heeft. Wat haar werk bijzonder maakt is dat ze niet alleen vóór youth culture campagnes maakt, maar deze ook mèt de youth maakt. Dit brengt haar werk dichtbij het leven van de doelgroep waar ze zich voor inzet.

Door haar werk hoort ze als eerste wat er speelt en is, mede vanwege eigen interesse, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Rose zit niet alleen in de uitzending omdat ze een baan heeft waarbij ze iedere dag met sneakers mag werken; we hebben haar uitgenodigd omdat ze een sneakerliefhebber van het eerste uur is. Samen met haar oma kocht ze op haar 13e haar eerste paartje. Ze selecteert haar nieuwste aanwinsten op basis van de colorways, geschiedenis en materiaal.

air jordan 1

Haar collectie is groot en divers èn ze rockt elke sneaker die ze bezit. Ze is uitgesproken over Mid’s, maar draagt deze aflevering speciaal voor ons een favoriet paartje. Op de voorgrond zie je haar niet vaak, dat ze meedoet aan de show is dus ook een primeur.

Instagram: @rosedehaan

Joelle Strijk

Queens & Sneakers Show

De Rotterdamse Joelle noemt zichzelf een creatieve storyteller. En dat is ze ook zeker! Ze is freelance designer en haar skills gaan van graphic design tot branding en animation. Misschien ken je haar werk wel van de Young Capital reclames. Als freelancer werkt ze bij grote merken zoals Filling Pieces en allerlei ad agencies. Als typische millennial houd Joelle van pop culture, anything internet en natuurlijk sneakers!

streetwear

Naast freelance designen kan ze niet stil zitten en heeft ook zij meerdere side hustles. Met een grote tuft gun maakt ze rugs voor zichzelf, maar ook voor eventuele klanten. En haar Straattaal voor Tatta’s platform educates straattaal om de woorden en termen te leren aan iedereen die wil. Sneakers zijn onderdeel van Joelle’s identiteit en cultuur en tijdens de podcast zal ze veel meer vertellen over haar liefde en opinions.

Instagram: @joellestrijk


Ben je benieuwd welke onderwerpen in deze aflevering worden besproken? Zorg dan dat je vanavond, 6 mei 2021, om 20:00 uur klaar staat om Episode 5 van de Queens & Sneakers Show te bekijken op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers!

queens & sneakers show
Images by Sneakerjagers

The Turnover