Skip to content
Newsfeed

De Puma x Butter Goods collectie is uitgebracht

9 september 2021 09:30
De Puma x Butter Goods collectie is uitgebracht

De nieuwe collectie van Puma samen met Butter Goods staat online. In de nieuwe collectie hebben beide merken aan verschillende paren sneakers en tracksuits gewerkt. De items bestaan voor groot deel uit corduroy wat ze een 90’s look geven.

Butter Goods

Butter Goods is een Australisch skate label dat in 2008 is opgericht. Het label bekend staat om zijn grafische karakter. In het merk Butter Goods worden muziek en skateboarden samengevoegd in de ontwerpen van het merk. De nieuwe collectie van haalt zijn inspiratie uit de skateboard wereld in de jaren ’90. Denk hierbij aan tracksuits van curdoroy, hoodies met graphic prints en de klassieke Basket Vintage van Puma.

Eerder dit jaar bracht Butter Goods ook al een sneaker uit met Puma. Op 24 juni 2021 bracht Puma samen met Butter Goods een corduroy versie uit van de Puma Basket VTG. De crème kleurige sneaker haalde zijn inspiratie uit de jaren ’90 en de ’00s.

Puma x BUTTER GOODS BASKET VNTG

381970-01 · Prijs vanaf €34,-

Naar alle aanbieders

Collectie Puma x Butter Goods

Met dit model zijn ze verder gegaan en in de nieuwe collectie van Butter Goods en Puma is de Basket VTG opnieuw uitgebracht. Dit keer in de kleuren koraaloranje en marineblauw. Op de tong en hiel van de sneaker staat het logo van Butter Goods.

De Slipstream heeft ook een nieuwe look gekregen. De Slipstream Low is in de kleuren crème en zwart te verkrijgen. Ook hier staat het merk van Butter Goods op de tong van de sneaker. De Slipstream heeft niet het logo op de hiel zoals de Basket VTG dat heeft. Op de zijkant van de sneaker staat ‘Butter’ in het goud gedrukt.

Naast twee paren sneakers, zijn er ook verschillende kledingstukken ontworpen. Hierbij gaat het om verschillende hoodies en t-shirts met grafische prints. Ook is de curdoroy van de Basket VTG verwerkt in verschillende tracksuits.

De nieuwe collectie van Puma x Butter Goods is nu te verkrijgen. Bekijk onze releasekalender om geen komende release te missen. Volg ons ook op Instagram, Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven over alle nieuwe sneakers.

Puma Butter Goods Rooibos
Puma Butter Goods Basket VTG
Puma Butter Goods Basket VTG
Puma Butter Goods
Puma Butter Goods Basket
Puma Butter Goods Basket
Puma Butter Goods Slipstream
Puma Butter Goods Slipstream
Puma Butter Goods Slipstream
Puma Butter Goods Slipstream
Puma Butter Goods Slipstream
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date