Skip to content
Staff Picks

De populairste sneakers op StockX in week 51

25 december 2021 12:00
De populairste sneakers op StockX in week 51

StockX is één van de grootste online marktplaatsen. Je kan er bijna alle sneakers die er bestaan kopen, maar ook verkopen. Naast schoenen kan je er ook terecht voor tassen, electronica en accessoires.

Iedere week kijkt StockX terug naar de bestverkochte sneakers van de week, de populairste sneakers van de week, maar ook naar de duurste sneaker van de week. Al deze paartjes zijn verkrijgbaar via de online marktplaats.

Populairste sneaker van de week op StockX

Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’ | CT8012-005

De Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’ is sinds de release de populairste sneaker op StockX. Het paar heeft zelfs een record verbroken. Nog nooit heeft een sneaker zo lang op nummer één gestaan.

Deze Jordan 11 heeft een bovenwerk van zacht leer en patent leer. De mudguards van dit paartje glimmen enorm. Het gehele bovenwerk bestaat uit verschillende tinten grijs. De middenzool is wit en de buitenzool is semi-transparant.

Lowest ask: €231,00.

populairste sneakers StockX Air Jordan 11 Retro 'Cool Grey'
Afbeelding via StockX

Duurste sneaker van de week op StockX

Nike SB Dunk Low ‘Staple NYC Pigeon’ | 304292-011

De Nike SB Dunk Low ‘Staple NYC Pigeon’ kwam in 2005 uit. Nike wilde met dit paar de SB Dunk op de kaart zetten. Uiteindelijk is dit paar één van de meest waardevolle SB Dunk’s ooit geworden. Via StockX is dit paar verkocht voor maar liefst $38,000. Nog nooit is de prijs van deze sneaker zo hoog geweest.

Lowest ask: €60,065,-.

Nike SB Dunk Low 'Staple NYC Pigeon'
Afbeelding via StockX

Beste sneaker releases van de week op StockX

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Blue Tint’ | B37571

De lijst met populairste sneakers van de week op StockX wordt afgetrapt door de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Blue Tint’. Deze sneakers maakte een comeback. Het paar kwam voor het eerst uit in december 2017. Vier jaar later kreeg deze sneaker voor het eerst een restock op woensdag 22 december.

De Boost 350 is uitgekomen in dezelfde staat als vier jaar geleden. Het gemêleerde bovenwerk van Primeknit heeft een lichtblauw en grijs kleurenschema. Op de zijkant en op de treklus staan rode accenten.

Lowest ask: €290,00.

populairste sneakers StockX adidas Yeezy Boost 350 V2 'Blue Tint'
Afbeelding via adidas

A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG | DO7097-100

De A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG kwam begin december uit via de SNKRS app van Nike. Afgelopen maandag, 20 december, kreeg het paar een restock via de website van A Ma Maniére zelf.

Deze Jordan 1 High heeft een bovenwerk gemaakt van suède in een lichte crème kleur. De kraag en de Swoosh hebben een bordeauxrode kleur met een slangenprint. De bordeauxrode kleur komt terug op de buitenzool, veters en Wings-logo.

Lowest ask: €255,00.

A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG
Afbeelding via Nike

Air Jordan 1 High OG ‘Atmosphere’ | DD9335-641

De Air Jordan 1 High OG ‘Atmosphere’ zal dit jaar niet meer releasen in Europa, maar is in de Verenigde Staten al uitgekomen op woensdag 22 december. In januari wordt het paar pas in Nederland verwacht.

Deze women’s exclusive heeft een roze kleur op de toebox, hielkap en bovenste overlay. De tong, overlays, kraag, Swoosh en veters hebben een donkerblauwe kleur gekregen. De rest van deze sneaker is wit, behalve de buitenzool. De buitenzool heeft ook de lichtroze kleur.

Lowest ask: €268,00.

populairste sneakers StockX Air Jordan 1 High OG 'Atmosphere'
Afbeelding via Nike

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Rock’ | GW3774

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Rock’ heeft een donker kleurenschema. De basis van het bovenwerk is zwart met een gemêleerde print van bruin en lichtgrijs. De voering, treklus en buitenzool zijn ook zwart. De zool is sem-transparant waardoor je de Boost vulling kan zien.

Dit paar kwam op woensdag 22 december uit en had een wereldwijde release.

Lowest ask: €268,00.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'MX Rock'
Afbeelding via adidas

Air Jordan 4 Golf ‘Bred’ | CU9981-002

De Air Jordan 4 Golf ‘Bred’ is op dinsdag 21 december uitgekomen. Dit paar is speciaal ontworpen voor de golfers onder ons die in stijl op de golfbaan willen staan.

Onder de zool van deze Jordan 4 zijn de juiste spikes geïnstalleerd. Het bovenwerk is van zacht leer en in het zwart. De middenzool, voering en veterogen zijn lichtgrijs. De rode kleur komt terug op de tong en delen van de buitenzool.

Lowest ask: €257,00.

populairste sneakers StockX Air Jordan 4 Golf 'Bred'
Afbeelding via Nike

adidas Yeezy Boost 700 MNVN ‘Metallic’ | GW9524

De lijst met de populairste sneakers van de week bij StockX wordt afgesloten met de adidas Yeezy Boost 700 MNVN ‘Metallic’. Dit paar releasde op maandag 20 december in de CONFIRMED app en bij verschillende retailer.

Het bovenwerk van dit paar heeft een lichtgrijze kleur. Aan de zijkant staan de cijfers ‘700’. Deze cijfers hebben een metallic finish gekregen, waardoor ze erg glimmen. De rest van de sneaker is zwart.

Lowest ask: €178,00.

adidas Yeezy Boost 700 MNVN 'Metallic'
Afbeelding via adidas

Let op: de lowest ask verschilt per maat. De lowest ask is de laagste prijs op het moment van schrijven. Dit kan per dag en per maat verschillen.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.