Upcoming

De Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ Noise Aqua komt eraan

27 oktober 2021 16:45
De Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ Noise Aqua komt eraan

De Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ komt met een tweede colorway. Na de ‘Monarch’ komt nu de ‘Noise Aqua’ colorway. Deze sneaker zal op 29 oktober 2021 gereleased worden.

Patta x Nike ‘The Wave’

Op 11 september 2021 werd de eerste teaser van ‘The Wave’ samenwerking gepost op het Instagramaccount van Patta. De merken Nike en Patta hebben in het verleden al vaker samengewerkt en brachten in 2009 vier Air Max 1 modellen uit. In ‘The Wave’ brengen de merken wederom weer dit model uit in verschillende colorways.

De samenwerking begon met de Air Max 1 ‘Monarch’. Dit paartje werd op 8 oktober 2021 gereleased en heeft een oranje colorway. Kenmerkend voor de sneaker is de golvende mudguard. Deze ‘wave’ loop van de neus tot de hiel en komt ook terug op de ‘Noise Aqua’.

Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua
De Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua

Bij ‘The Wave’ collectie is ook een filmserie gemaakt door film maker Mahaneela. In deze serie wilt Patta mensen inspireren om hun eigen weg te kiezen. In de serie volgen we broer en zus Abdul en Carista die hun weg zoeken in steeds veranderende ‘waves’ van het leven. De serie omarmt verschillende culturen, stijlen en muzieks genres en bij iedere aflevering wordt een sneaker gedropt.

Chapter 2 Loud & Clear

In het tweede deel van ‘The Wave’ serie, komt de ‘Noise Aqua’ om het hoekje kijken. De aflevering ‘Loud & Clear’ volgen we het leven van Carista, een dj en producer. Carista is de zus van Abdul, uit chapter 1 ‘Waves Not Cycles’. Terwijl ze haar weg zoekt in haar leven, komt ze tot de conclusie dat muziek een universele taal is.

Muziek brengt mensen en culturen bij elkaar, dit is de boodschap uit de tweede aflevering. Net als het eerste chapter ‘Waves Not Cycles’, wordt het bijbehorende Air Max 1 model in de video getoond.

Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’

In de ‘Loud & Clear’ aflevering zien we de AM1 ‘Noise Aqua’. Dit tweede paartje uit ‘The Wave’ collectie heeft een blauwe kleur gekregen. Het model deelt hetzelfde silhouet als de ‘Monarch’ en heeft ook de bekende golvende mudguard. Deze kleurt ‘Noise Aqua’ blauw en bestaat uit suède.

Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua
Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua

De upper van het model deelt dezelfde kleur als bij zijn voorganger en kleurt Metallic Silver. Ook de Platinum Grey overlays zijn hetzelfde gebleven. De swoosh op het middenpaneel kleurt ‘Noise Aqua’, evenals de eyestays en het logo op de heel tab en tong. Op het label op de tong is ook het logo van Patta gestikt.

Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua

Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua' - The Wave

DH1348-004 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

De middenzool kleurt wit en op de buitenzool worden de kleuren blauw, beige en zwart gecombineerd. Net als bij de ‘Monarch’ wordt de sneaker geleverd met een zilveren armband met de logo’s van beide merken. Ook op de custom doos wordt er naar Patta gerefereerd met de quote ‘Love For All’.

Patta Wave Two

Naast de Air Max 1, komt Patta ook met een bijpassende collectie. De ‘Wave Two’ collectie heeft meerdere items die dezelfde ‘Noise Aqua’ kleur delen. Zo komt het merk met twee T-shirts met de opdruk ‘Get Familiar’. Ook voegen ze een bijpassend track suit aan de collectie toe.

Patta The Wave Noise Aqua
Foto van Patta

De serie ‘The Wave’ komt met vier afleveringen en brengt per episode een sneaker uit. Dit betekent dat ons nog twee modellen te wachten staan en de eerste beelden van de ‘Maroon‘ zijn al te bekijken.

De Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’ wordt op 29 oktober 2021 gereleased bij Patta. Een week later wordt de sneaker op 5 november 2021 bij Nike gereleased. Houd onze releasekalender in de gaten en mis deze release niet. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en ontvang push meldingen bij een opkomende drop.

The Turnover