Skip to content
Upcoming

Paris Saint-Germain x Jordan Brand droppen nieuwe collectie

7 oktober 2020 16:43
Paris Saint-Germain x Jordan Brand droppen nieuwe collectie

Jordan Brand en Paris Saint-Germain droppen een nieuwe collectie. Zij sloegen de handen natuurlijk al eerder in een, dit was voor een nieuwe colorway op de Air Jordan 4. En hoewel de sneaker nog niet eens gedropt is komen de twee met een nieuwe collectie. De collectie sluit perfect aan op de Air Jordan 4 die op 10 oktober zal droppen.

De nieuwste collectie van Jordan Brand en Paris Saint-Germain staat in teken van het Franse voetbalteam. De bordeaux kleur die terug komt op het nieuwe tenue en in de collectie verwijzen naar de Air Jordan 7 colorway uit 1992. Op dit paartje kwam de kleur bordeaux voor het eerst voor in de collectie van Jordan Brand. Niemand minder dan Michael Jordan droeg deze sneaker tijdens de NBA All-Star games in ’92.

Naast de bordeaux kleur, zijn er ook nog andere kleuren te zien. Bijvoorbeeld goud, zwart en wit. Het goud refereert naar het vijftig jarig bestaan van de voetbalclub.

Buiten het voetbaltenue zijn er in de collectie ook nog andere lifestyle producten te vinden voor dames, heren en kinderen. Je kan bijvoorbeeld hoodies, broeken en shirts scoren. De Air Jordan IV, de Jordan Zoom ’92 en de Jordan Air Zoom Renegade maken de collectie compleet.

De volledige collectie is verkrijgbaar vanaf 10 oktober bij Nike en psg.fr! Houd voor alle informatie onze social media kanalen in de gaten!

Jordan Paris Saint-Germain
Jordan Paris Saint-Germain
Images by: Nike