Upcoming

De opvallende Nike Air Max 97 ‘Gradient Toe’

25 september 2019 15:00
De opvallende Nike Air Max 97 ‘Gradient Toe’

De Air Max 97 is een van de populairste Nike modellen op dit moment. Er zijn dit jaar al vele colorways verschenen van het model. Nu komt er wel een hele bijzondere versie uit van de Nike Air Max 97 in een ‘Gradient Toe’ colorway.

De colorway lijkt heel simpel, zwart met wit, maar wat er zo apart is aan deze colorway is dat de schoen een gehele overloop heeft. De schoen loopt van wit over naar zwart wat de schoen een frisse look geeft.

Nike Air Max 97 ‘Gradient Toe’ | 921826-016

De achterkant van de schoen is zwart en dit loopt over naar een staal grijze kleur in het midden wat weer overloopt naar wit aan de voorkant van de schoen. De schoen wordt afgemaakt door reflecterende zilveren lijnen op de schoen. De Swoosh op de zijkant is wit met een zwarte omlijning. Op de zwarte tong die gemaakt is van mesh zie je het Nike logo met een Swoosh eronder in het wit. Op de achterkant staat er in het wit ‘Just Do It’ dit is opmerkelijk want normaal gesproken staat er ‘Air Max’. De midsole is wit en de Air Sole unit is zwart. Ook de outsole is zwart. Op de schoen bevindt zich ook een glanzend laagje, waardoor de schoen een lakleer achtige look krijgt.

De Nike Air Max 97 ‘Gradient Toe’ zal ergens in de komende weken te verkrijgen zijn bij Nike. De prijs zal rond de €190,- zijn. Houd dus goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker!


Nike Air Max 97 'Gradient Toe'

921826-016 · Prijs vanaf €309,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 'Black White'
Nike Air Max 97 'Black White'
Nike Air Max 97 'Black White'
Images by Nike

The Turnover