Skip to content
Upcoming

De onlangs verschenen Nike Air Max 2090 krijgt ook een ‘Triple Black’ colorway

30 maart 2020 14:10
De onlangs verschenen Nike Air Max 2090 krijgt ook een ‘Triple Black’ colorway

We hebben goed nieuws! We hebben een tijdje op dit model moeten wachten maar donderdag 26 maart, op Air Max Day, is de sneaker voor het eerst uitgebracht. De Nike Air Max 2090 is nog maar net uit en er staan alweer nieuwe colorway’s te wachten op dit te gekke model. Deze keer komt de sneaker in de zeer populaire ‘Triple Black’ colorway, zet ‘m in je agenda want dit is een hele mooie!

Dertig jaar geleden is de Nike Air Max 90 voor het eerst op de markt gebracht. Om te vieren dat dit iconische model nu dertig jaar bestaat is er een nieuw model tot leven gekomen… En daar was dan de Nike Air Max 2090 met als overduidelijke hoofdrol de Nike Air Max 90. De Nike Air Max 2090 is voor het eerst uitgebracht op Air Max Day in maar liefst 4 colorways. De Air Max 90 is tot de dag van vandaag nog steeds een echte must-have van Nike. In al die jaren is de sneaker al in talloze colorways uitgebracht en voorlopig zullen er ook nog genoeg colorways verschijnen.

Nike Air Max 2090 ‘Triple Black’ | BV9977-001

Deze Air Max 2090 heeft een overall zwarte bovenwerk gekregen. Daarbij zijn ook de midsole en de outsole zwart van kleur. Het bovenwerk beschikt over transparant martiaal wat over de onderliggende mesh ligt en er voor zorgt dat deze zwarte kleur een donkergrijze look krijgt. De outline Swoosh heeft een grijze kleur gekregen.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat deze nog in 2020 uitgebracht zal worden en verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Kun je niet wachten op een paar nieuwe schoenen en ben je benieuwd welke sneakers en binnenkort uit komen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en download onze Sneakerjagers app!

Nike Air Max 2090 'Black'

BV9977-001 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike.com