Skip to content
Upcoming

De Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ zal rond de kerst uitkomen

6 april 2020 12:50
De Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ zal rond de kerst uitkomen

Twee maanden geleden kwam de Off-White x Air Jordan 5 ‘Metallic Silver’ uit. Kort daarna zagen we al dat Virgil Abloh een nieuwe colorway aan het teasen was op zijn Instagram. Nu hebben we een grove releases datum van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ om naar uit te kijken!

Het was de eerste keer dat Virgil en Nike samen hebben gewerkt aan een Air Jordan 5. De Off-White Air Jordan 5 ‘Metallic Silver’ is een eerbetoon aan de eerste Jordan die Virgil ooit in bezit heeft gehad. De sneaker kreeg een deconstructed bovenwerk gemaakt van textiel mesh met doorzichtige net panelen.

Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ | CT8480-100

Het model krijgt net zoals de vorige release weer een deconstructed look met textiel mesh en doorzichtige net panelen. De sneaker krijgen een kleuren mix van ‘Crème’ en ‘Off White’ . De Jordan branding is te zien op de reflecterende tong en aan de zijkant van de sneaker waar het nummer ’23’ staat. De cirkels die je eruit kan snijden zijn ook gebleven op de sneaker. Hierdoor kan jij het model nog een beetje customizen naar jou smaak. De upper van de sneaker zit op een Crème/Off-White midsole met rode details.

De Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ wordt verwacht rond de kerst (Holiday Season) voor een prijs van €225,-. Het leuke aan deze release is dat de sneaker in full family sizing komt. Hierdoor kan jij de kleine hypekid uit de familie goed verrassen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen!

Off-White X Air Jordan 5 'Sail'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Off-White Air Jordan 5 'Sail'
Off-White Air Jordan 5 'Sail'
Off-White Air Jordan 5 'Sail'
Off-White Air Jordan 5 'Sail'
Images by Virgil Abloh