Where to Cop

De Off-White™ x Air Jordan 1 Kids droppen in het najaar

14 juni 2019 14:55
De Off-White™ x Air Jordan 1 Kids droppen in het najaar

Volgens velen is de Off-White™ x Air Jordan 1 de beste uitgave van de ‘The Ten’ collectie en gelden ze nu voor vele sneakerheads als een Holy Grail. Laat het dan nu het geval zijn dat deze extreem populaire Off-White x Air Jordan 1 dit najaar ook voor kids beschikbaar zal komen. Althans dat doen de geruchten ons geloven.

Ons is namelijk ter oren gekomen dat alle drie de colorways van de Off-White™ x Air Jordan 1 in oktober uitgebracht zullen worden. De sneakertjes zullen exact eruit komen te zien als de adults uitgave inclusief de welbekende OFF-WHITE™ tag en de “SHOELACES” op de veters.

Het is niet de eerste keer dat Off-White en Nike een kids versie droppen van de populaire ‘The Ten’ collectie. Zo waren de Off-White x Nike Air Max 90 en de Off-White x Nike Air Force 1 al eerder verkrijgbaar. Een officiele releasedatum is er dus nog niet, maar de verwachting is dat ze in oktober gereleased gaan worden. Dus blijf onze socials volgen voor meer updates over deze geweldige drop voor kids.

Helaas zijn er nog geen foto’s uitgelekt van deze upcoming release. Wel kunnen we alvast genieten van de onderstaande customs. Wil je meer Off-White™ nieuws? Check dan ook ons blog over de nog niet eerder uitgebrachte Off-White™ x Nike sneakers.

View this post on Instagram

#hypekids: “ MINI ” Photo: @enzom617

A post shared by hypekids (@hypekids) on


The Turnover