Skip to content
Upcoming

De Nikecourt Vapor RF x Air Max 95 is released!

8 maart 2018 13:30
De Nikecourt Vapor RF x Air Max 95 is released!

Roger Federer is een van de meest beroemde tennis spelers van de wereld. Roger Federer is een grote fan is van de Nike Air Max. Met die gedachte is het geen verassing dat uit de laatste samenwerking een nieuwe Air Max 95 is ontworpen.

Deze variant van de Air Max 95 is het meest uniek ontwerp wat je ooit hebt gezien! Het is een samensmelting van de twee populaire sneakers, Nike VaporMax en de Air Max 95. Het ontwerp bevat alleen het beste van beide sneakers en is in een iconische stijl ontworpen.

Roger Federer wordt vaak op het tennisveld gespot in de Nike Vapor-X. Zal Roger zijn grote liefde voor de VaporMax vervangen voor de Air Max? Roger heeft zijn inspiratie van de twee sneakers vandaan. Hij heeft zo het bovenwerk van de klassieke Air Max gebruikt op de nieuwe sneaker.

De Vapor RF AM95 is bekend om zijn robuuste en chunky middenzool. De VaporMax zie voornamelijk in een iconische OG Neon colorway. Het licht grijze bovenwerk geeft een mooi contrast bij de donkere onderkant. De sneaker heeft een bovenwerk dat je niet snel vergeet dankzij de felle neon accenten. De neon mini Swooshes aan de zijkant vallen op en zijn een cool detail. Op de tong zijn de initialen van Roger Federer geborduurd.

Het is een perfect eerbetoon aan een van de grootste tennis ooit spelers. De NikeCourt Vapor RF x Air Max 95 Neon is vandaag gereleased! Pak je kans en shop deze vette kicks!


NikeCourt Vapor RF x Air Max 95 ”Neon”

Prijs €180,00
Color: Black/Volt-Neon
Stylecode: AO8759-078
Shoplink: Klik hier >>