Skip to content
Upcoming

De Nike Zoom serie krijgt er 4 nieuwe modellen bij

14 juni 2019 14:14
De Nike Zoom serie krijgt er 4 nieuwe modellen bij

Nike heef officiële foto’s vrijgegeven voor de nieuwe Nike Zoom serie met de Nike Zoom Fly 3, Nike ZoomX Vaporfly Next%, Air Zoom Pegasus 36 en een Zoom Pegasus Turbo 2. Wat gelijk opvalt aan de vier nieuwe modellen hardloopsneakers is de groene kleur.

Nike Zoom Fly 3

Laten we beginnen met de Zoom Fly 3. Hier lijken twee verschillende colorways van uit te komen. De eerste colorway heeft een witte midsole met een fluoriserend groen bovenwerk. De details zijn zwart gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar de veters, tong en Swoosh. De tweede colorway is nog iets kleurrijker dan de eerste. Deze heeft namelijk een groen bovenwerk met een oranje hak en tong. De details op deze sneaker zijn ook zwart.

Nike Zoom Fly 3
Nike Zoom Fly 3

Nike ZoomX Vaporfly Next%

Dit is een van de nieuwste hardloop sneakers van Nike. Kenmerkend aan dit model is natuurlijk de spitse punt achterop de sneaker. Deze zorgt ervoor dat de sneaker nog gestroomlijnder is, en je er dus nog harder mee kunt rennen. Daarnaast is hier ook de fluoriserende kleur groen erg aanwezig. Vrijwel het gehele bovenwerk is ermee bedekt. De Nike branding en de Swoosh zijn echter zwart van kleur.

Nike ZoomX Vaporfly Next%
Nike ZoomX Vaporfly Next%

Nike Air Zoom Pegasus 36

De Nike Air Zoom Pegasus 36 zal in twee verschillende kleuren uitkomen. Om te beginnen met de groene colorway met daarop een zwarte Swoosh. Het bovenwerk is van een soort flyknit materiaal gemaakt en is iets dikker dan de vorige twee modellen. De tweede colorway heeft een iets lichtere kleur groen en heeft een bronzen Swoosh. De outsole is in tegenstelling tot de eerste colorway groen gekleurd.

Nike Air Zoom Pegasus 36
Nike Air Zoom Pegasus 36

Nike Zoom Pegasus Turbo 2

Het laatste model van de vier is de Zoom Pegasus Turbo 2. Deze sneaker heeft net als de andere modellen een groen bovenwerk en is voorzien van een zwarte Swoosh. De midsole is wit gekleurd en de outsole is zwart.

De nieuwe modellen voor de Nike Zoom serie zullen verkrijgbaar zijn op donderdag 11 juli bij Nike.com en verschillende retailers. Houd de releasekalender in de gaten voor de nieuwste releases.