Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Lux Inside Out komt 9 augustus in het zwart

8 augustus 2019 15:03
De Nike Air Force 1 Lux Inside Out komt 9 augustus in het zwart

De Nike Air Force 1 Lux Inside Out komt 9 augustus in het zwart. Deze zelfde dag komt ook de Nike Vandalised LX. Een mooi moment om deze twee opvallende sneakers eens goed te kijken. Om te beginnen met de Nike Air Force 1 Lux Inside Out.

Nike Air Force 1 Lux Inside Out ‘Black’

De Nike Air Force 1 brengt een beetje dezelfde vibes met zich mee als de Vandalised. Dit komt natuurlijk door het gebruik van de materialen op het bovenwerk. Ook hier lijkt de schoen nog niet helemaal af. Kijk bijvoorbeeld naar de Swoosh en de tong van de sneaker. Ook hier zijn de kleuren groen en geel terug te vinden op de sneaker. Namelijk op de hak. De mid- en outsole zijn wel helemaal wit gekleurd.

Ook de Nike Air Force 1 Lux Inside Out zal 9 augustus releasen voor €110,- bij Nike.com en verschillende retailers. Check hieronder het volledige store overzicht.

Nike Air Force 1 Lux Inside Out 'Black'

898889-014 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders

Nike Vandalised LX ‘Black’

Deze Nike Vandalised is geïnspireerd op de basketbal klassieker van Nike uit de jaren 80. Namelijk de Nike Vandal. Kenmerkend aan deze sneaker was de hoge pasvorm. Deze is zeker terug te zien op de Vandalised. Het bovenwerk van de sneaker is volledig zwart gekleurd en gemaakt van leer. Door het gebruik van het leer op verschillende manieren heeft de sneaker een deconstructed look gekregen. Dit is ook hetgeen dat de sneaker uniek maakt. Daarnaast is er te zien dat er geen veters aanwezig zijn in de sneaker. Door aan een koort te trekken kan je namelijk de sneaker strakker of losser doen.

De midsole van de sneaker is wit gekleurd. Daarnaast is de outsole van de linker sneaker geel gekleurd. De rechter is groen van kleur.

De Nike Vandalised zal 9 augustus releasen in dames maten voor €130,- bij Nike.com en verschillende retailers. Check hieronder het store overzicht.

Nike WMNS Vandalised LX 'Black'

BQ3611-001 · Prijs vanaf €33,-

Naar alle aanbieders
Nike Vandalised LX
Nike Vandalised LX
Nike Vandalised LX
Nike Vandalised LX
Nike Vandalised LX
Nike Vandalised LX