Skip to content
Upcoming

De Nike Tailwind komt in Tour Yellow

5 maart 2019 09:05
De Nike Tailwind komt in Tour Yellow

De Nike Tailwind was een van de eerste sneakers waarin Nike zijn beruchte Air technologie plaatste. De sneaker is decennia’s oud maar heeft lang niet meer in de schijnwerpers gestaan. Sinds oktober 2018 is Nike het model weer langzaam aan het terugbrengen in verschillende OG colorways. De volgende iteratie op het model heeft een frisse lente look. De Tailwind ‘Tour Yellow’ combineert Blue Tint, Team Orange en Tour Yellow.

De Tailwind is een sneaker die veel mensen vroeger gehad hebben of ooit eens bij iemand gezien hebben. Het is door zijn leeftijd uitgegroeid tot een classic in de sneakercloset. Met zijn terugkomst eind 2018 is de sneaker weer hot en ready to rock!

De Tailwind staat bekend om een aantal dingen. Zoals we al hadden gezegd was het de eerste Nike sneaker waarin de Air Technologie werd gestopt. Ook is het een super simpele sneaker waar felle kleuren ontzettend goed op staan.

Met dit kleurenschema weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor de zomer. Het bovenwerk is gemaakt van voornamelijk mesh en suede. De Mudguard, heel cap en het lacing detail is gemaakt van een licht grijze suède materiaal. Hieronder zit het felgele Team Yellow mesh materiaal. De grote Swoosh is gemaakt van leer en uitgevoerd in Team Orange. De laatste kleur, Blue Tint, is gebruikt als lining en heel detail.

De Nike Tailwind ‘Tour Yellow’ zal 1 april uitkomen via Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.retailers. 

Nike Air Tailwind 'Tour Yellow'

487754-407 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

Tour Yellow
Tour Yellow
Tour Yellow
Tour Yellow
Tour Yellow