Skip to content
Upcoming

De Nike Tailwind 79 ‘Midnight Navy’ zal dit jaar nog verschijnen!

2 april 2020 07:56
De Nike Tailwind 79 ‘Midnight Navy’ zal dit jaar nog verschijnen!

Nike is lekker bezig geweest met verschillende releases, en er komen er nog veel meer aan. Bijvoorbeeld de Nike Tailwind 79 ‘Midnight Navy’. Deze sneaker is helemaal te gek door dat de sneaker afgewerkt wordt door soort denim details. Wanneer de sneaker gereleased zal worden is nog onbekend, maar lees snel verder voor meer informatie over deze sneaker!

In de jaren ’70 bedacht Frank Rudy dat zijn uitvinding als voetkussen gebruikt kon worden. Hierdoor zou de impact van de stappen die je zet verminderen op het lichaam. Er werd een air unit geplaatst bij de tussenzool, deze was toen der tijd nog verborgen in de tussenzool. Dit idee werd al bij meerdere fabrikanten verworpen maar in 1977 kwam hij met dit geweldige idee bij Nike. In 1978 was het zover, er was een kleine release van deze sneaker voor de Honolulu marathon. In 1979 kon iedereen deze toffe retro sneaker bemachtigen en vandaar de naam Tailwind ’79.

Nike Tailwind 79 ‘Midnight Navy’ | CK4712-400

De Nike Tailwind ’79 ‘Midnight Navy’ heeft een bovenwerk dat uit verschillende materialen bestaat. Zo is de hiel van de sneaker en de mudguards van een donkerblauw harig suède. De rest van het bovenwerk wordt bedekt door een ”denim” achtige look. De tong van de sneaker is wit gekleurd, net als de veters. De zwarte swoosh en de blauwe lining van de sneaker zorgen voor het complete plaatje.

Wanneer deze prachtige Nike Tailwind ’79 ‘Midnight Navy’ gereleased zal worden is nog onbekend, er zal een prijskaartje aan hangen van €100,-. Tot dat de sneaker gereleased wordt, kan je ‘m hieronder bewonderen. Als je op de hoogte wil blijven, kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden! Zo ben je altijd op de hoogte.


Nike Tailwind 79 'Midnight Navy'

CK4712-400 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders